Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tetris

Game Boy
Tetris
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    65
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 4.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/05 -05 12:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här världsberömda spelet är rätt kul faktiskt, det går ut på att du ska lägga olika klossar på varandra - alla klossar har olika mönster. Du kan välja mellan två typer av spel; ett där du bara kör spelet, du börjar med en kloss och så blir det snabbare och snabbare. Eller så kan man välja om man vill köra ett annat mode - där väljer du snabbhet och svårighets grad, om du väljer allting på den högsta nivån och klarar det då klarar du hela spelet.

Vad jag tycker om spelet
Ja spelet är ju inte så jättekul med tanke på att det är svartvitt. Det är väldigt stressad musik i bakgrunden så man blir jättenervös - spelet är väldigt kort. Men om man ska köra alla nivåer i ordning tar det en evighet om man inte är grymt bra. Man kan ju också spela på det svåraste direkt och om man klarar det har man klarat spelet på en minut=)

Betyg till spelet
Grafiken: ah, det är ju inte så kul med svartvitt men om du har ett GameBoy Color så blir det färg och dom andra  GB-spel blir det också färg=)

Spelkänslan: helt okey, kan bara bli lite störande ibland när det går så otroligt snabbt och man måste trycka på många knappar samtidigt.

Ljudet: helt OK med riktigt stressig musik som kan göra en galen.

Hållbarheten: äh inget vidare spel som du kanske bara spelar för att just spela ett spel. Om du är på en lång bilresa kan det här vara ett jättebra spel.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 3 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7