Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen

Game Boy
Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  Griptonite Games
 • Antal ägare
  43
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 05/12 -07 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Som de flesta Sagan om Ringen spelen ska du följa den helt vanliga historien om hur brödraskapet resa gick igenom Midgård. Men den här gången är det även lite speciellt. Det är inte så att du ska styra 3 - 4 karaktärer genom resan. Nu ska du få utkämpa varenda slag i historien på olika ställen. Även om du väljer ut några så jag kallar för Hjältar att tränas och ha större chans att överleva olika slag. Det finns 2 olika val du gör när du skapar en sparning, det är om du vill spela med Sauron Mode eller inte, om du vill det så blir det så här: Om din Hjälte dör kommer han aldrig tillbacka. Men om du inte tar Sauron mode så kommer var och en hjälte tillbacka efter varenda match du spelar. I början av spelet väljer du även någon av Elrond Gandalf eller Aragon som ledare. Men eftersom du även kan spela med den mörka sidan kan du välja ledare som Saruman, Mouth of Sauron eller Witch-king of Angmar, lättare igenkänd som Nazgûlernas ledare. Du får alltså utkämpa var och en match ut i minsta detalj. Om din hjälte dödar en fiende får han även XP, Om han får tillräckligt med XP kan man köpa ny utrustning och medecin till honom. Du tränar honom på det sättet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är smart och välgjort. Jag tycker det är roligt och lessnar sällan på det. När du väl klarat ut det kan du ju köra om uppdragen och träna de hjältar du inte tränat innan. Jag har nu snart spelat spelet i 2 år har än inte riktigt lessnat på det. Tyvärr så har jag inte hittat min Game Boy laddare så nu har jag inte kunnat spelatt spelet. Annars skulle det vara i full gång. Jag tycker även spelet är bra för de har många olika hemligheter gömda, som att på vissa ställen kan du bara gå rakt upp för en mur. och på vissa ställen hittar du extra "flaggor" som din hjälte får XP för. Mycket bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken till spelet är bra och det är riktiga bilder du ser när du kollar på de olika monstrena eller karaktärena. Jag tycker grafiken är överraskande bra för att vara ett Game Boy spel. Spelkänslan är härlig nu när än en gång då Rollspels känslan och Strategi känslan blandas, denna gång lite svagare stategi känsla. Ljudet är bra och riktiga låtar och riktiga ljud från filmen. Hållbarheten är bra med då du kan spela de olika uppdragen om och om igen och träna upp dina hjältar på nytt. Finns som sagt två olika Modes som du kan spela.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8