Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Red & Blue

Game Boy
Pokémon Red & Blue
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 maj 1999
  • Utvecklare
    Game Freak
  • Antal ägare
    1210
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 6.3

Speltest av roma95

Inskickad av roma95 den 05/01 -06 22:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet finns det bara "New game" som man kan välja när man startar spelet för första gången. Om man trycker på New game så kommer du få skriva vad du ska heta och vad din rival ska heta. Sen när du har gjort allt detta så börjar spelet i Pallet town. Så ska man gå ut ur sitt hus som man bor i på spelet. Sen när du har kommit ut så ska man gå upp till gräset som finns om man går lite uppåt. Då kommer Proffessor Oak till dig och tar in dig i sitt lab. Då får du välja din första pokémon. Man kan välja pokémon Bulbasaur, Charmander och Squirtle. Sedan kommer din rival att få välja en pokémon också. Han väljer den pokémon som är super effektiv mot den du valde. Innan du har gått ut ur labbet kommer du att möta din rival. Sen ska man varva spelet igenom att klara alla gym, klara pokémon ligan och att ha alla de 150 pokémon som fanns på pokémon blå och röd.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är ett av det roligasta game boy color spelen, för att jag gillar äventyret och det är spännande. Det är lagom svårt att spela och det är bara 150 pokémon man ska få. Mina favorit pokémon som man kan få och fånga är Mew och Lapras. Jag tycker att dem är väldigt bra när dem är i lv100 för att då är dem så himla starka!

Betyg till spelet
GRAFIKEN:
Grafiken är jättedålig tycker jag för att allt är så så sudigt och bara en enda färg finns på hela spelet så jag ger en 2:a.

SPELKÄNSLA:
Spelkänslan är ganska bra tycker jag och det är roligt att spela så jag ger en 6:a.

LJUD:
Ljudet är också ganska bra och det är bra låtar men tyvärr så hackar ljudet lite då och då. Så jag ger en 4:a.

HÅLLBARHETEN:
Hållbarheten är ganska bra om man inte fuskar, för då hackar spelet sig. Så jag ger en 5:a.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 4 Grafik: 2 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 6