Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team

Game Boy
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    ChunSoft
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/01 -07 15:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om att man är en pokemon och så ska man rädda andra pokemon som är i knipa. Men för att bli en pokemon så måste man svara på vissa frågor tänk över noga när du svarar på frågorna. Och sen så får du välja en partner som ska följa med dig hela tiden. Men nu till storyn! Man vaknar upp i ett okänt land och ser en annan din partner som du valde i början (dom känner inte varandra än) som väcker upp dig och så kommer en butterfree. Och butterfreen säger: Ni måste hjälpa mig min son har trillat ner i ett hål! Och så kommer man till en liten grotta och så ska man hitta butterfreens son, som heter caterpie. Och sen så får din partner iden att skapa ett team som räddar andra pokemon från liknande händelser.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jättekul! Fast det är lite väl kort men det finns mer saker att göra då man har klarat hela spelet tillexempel efter att man har klarat hela spelet så kan man utvecklas! Fast det finns många bossar. Spelet kostar typ 499 kr för det är ganska nytt. Och jag spelar detta spel varje dag och det är jättekul!

Betyg till spelet
Grafik: grafiken är jättebra! När en pokemon pratar så ser man dens bild det är nog det bästa. Spelkänsla: spelkänslan går nästan aldrig ut men om man dör i en grotta så blir man nog ganska arg. Ljud: Ljudet är jättebra! Speciellt när man möter en boss! Hållbarhet: det här spelet är inte nåt som man tröttnar på i första taget!

Jag rekommenderar detta spel jättemcyket!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7