Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Gold & Silver

Game Boy
Pokémon Gold & Silver
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  6 april 2001
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  1513
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7.4

Speltest av HTF

Inskickad av HTF den 15/08 -06 12:56

Handling / story / vad man gör i spelet
I den här finns varelser som kallas Pokémon Människor och Pokémon har levt, arbetat och lekt tillsammans och i harmoni sedan urminnes tider. Men det finns fortfarande många obesvarade frågor. För att få veta mer om de här konstiga och fantastiska varelserna har många vetenskapsmän som (T ex professor Elm i New Bark Town) vigt sina liv åt forskning om Pokémon.

Nyligen fick professor Elm, medan han var fullt uptagen med sitt forsknings arbete, ett brev från Mr. Pokémon. I det stod det: "Jag har upptäckt något fantastiskt! Skynda dig hit och titta!!!" Tyvärr hade professor Elm inte itd att lämna laboratoriet utan bad en vän att hjälpa honom - och den vännen är du!

"Snälla du", sa professor Elm. Gå i mitt ställe och ta reda på vad det är som Mr. Pokèmon har upptäckt." Hjälpsam och nyfiken som du är gick du genast med på förslaget.

Professorn visade dig tre Pokèmon, Cyndaquil, Chikorita och Totodile, och sa: "Ta med dig en av de här." Du tyckte att det var sjättespännande. Det var den första Pokèmon du någonsin haft!

Men just då upptäcker du någon som lurade i skuggorna utanför labbet och som kikade in genom fönstret. Det såg ut som en pojke i ungefär din egen ålder och därför bestämde du dig för att gå ut och prata med honom. Men när du gick fram till honom, knuffade han till dig och sa: "Vad glor du på?!?"

Vem är den konstige pojken och vad var det som MR. Pokémon hade upptäckt? Snart får du veta det...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett utmanande spel, roligt, spännande och ett spel som man inte kan vara utan om man har börjat! Jag tycker det är bra om man är ensam och om man är med många folk. Man kan ju visa vilka Pokémon man har och hur långt man kommit. Och om du har turen med att ha en link-sladd nra till hands så kan du möta dina motståndare och bevisa vem som har bäst Pokémon! Eller byta så att båda får starka Pokémon!

Betyg till spelet
Grafik: När man går helt vanligt i en stad så kan man inte göma sig bakom saker eller sånt. Men det är ju inte så viktigt! Man ser i alla fall skärmen!

Spelkänsla: Nja. Spelet är ju inte det senaste men annars är det ju bra.

Ljud: Inga skrämande ljud men ljud som man kan skratta åt eller skratta med! T ex så brukar det höras olika på när man möter tränare.

Hållbarhet: Bra. Mer kan jag inte säga...

Detta kan vara ett tråkigt spel om det finns ett nyare Pokémon spel. Men om du inte tycker det så sät dig bekvämt, grabba tag i det närmsta Game boy och sätt i spele och ha kul!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8