Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash & Spyro: SuperPack 2

Game Boy
Crash & Spyro: SuperPack 2
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  2002 & 2003
 • Utvecklare
  Vivendi Universal
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.5

Speltest av firespyro

Inskickad av firespyro den 07/07 -06 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Crash & Spyro: SuperPack 2

Innehåller:

• Crash Nitro Kart
• Spyro Season of Flame

(Story)

Crash Nitro Kart's story:

Crash sover, Coco håller på med sin dator, Crunch tränar, Aku-Aku tjatar på Crunch, men plösligt lyfts huset av en mystiskt ljus. Samma tidigt tänker Cortex ut en plan för att krossa Bandicootsarna. Då kommer ett likadant ljus och lyfter slottet till Chairman Velo's Citadel. Nu måste de raca för 2 olika lag Bandicoot's Team & Evil Team dom möter ett lag som heter Space Team.

Spyro Season of Flame Story:

Efter att besegrat Rhynocen Grendor och räddat alla 101 älvor har Spyro, Bianca, Hunter & Sparx varit i Dragon Shores. När de kommer tillbaka är ingen där, de går till Dragon Elder för att fråga vad som har hänt. Han säger - Ripto har snott alla FireFlys så alla drakar har tappit sin eldförmåga. Hunter frågar - Spyro du kan förfarande spruta eld va?. När Spyro sprutar eld så fryser han Hunter till is. För att återuppliva landet måste du samla alla gems & Fireflys. Du får ibland hjälpa av Agent 9 & Shiela.


Huvudpersoner:

Spyro's sida:


Spyro the Dragon:

En liten drake som gillar äventyr, en liten kaxig liten drake. Han har räddat drakvärlden X antal gånger. Han böjer aldrig för en 'utmaning'.


Hunter:

En leopard som är bäst på alla sporter i Avalar fast när Spyro kom till Avalar har Hunter blivit en amatör. Hunter hjälper Spyro med vissa saker.


Bianca:

Igentligen var Bianca en lärling i spelet Spyro: year of the Dragon till PS1 men hon gick över till Spyro's sida. Bianca kan reperara portaler till dig.

Crash's Sida:


Crash Bandicoot:


Den hjältemodiga sak.. vad han nu är. I detta spel åker han gokart sim omväxling. Crash brukar nämligen vara Plattformsprofil.


Coco bandicoot:

Crash syster som oftast bli kidnappad eller nåt i Crash-spelen. Men nu kan också vara med, hennes bästa vänner är Pura & Polar.

Crunch Bandicoot:

Orginalet Crunch är skapad av Neo. Cortex för att besegra Crash, men när Crash & Coco hjälpte Crunch valde han vara med Bandicoot familjen.

Vad jag tycker om spelet
Det spel är väl inget så där grymt spel en halvdant spel. Det verkar roligt men det suger. Spyro-spelet är i alla fall bättre Crash Nitro Kart tog 1 & ½ dag att varvar 101% plus vann jag Fake Crash. Fast det är rätt bra pris det är ju faktiskt 2 spel i en kassett. Om du ska köpa ett SuperPack så köp 3:ans superpack. Grafiken på spelen är förskräcklig, Universal som har gjort båda spelen, måste haft en 5 åring som har klottrat ihop miljöen som inte är särskilt charmig för 7-9 åringar. Ljudet är väl okej men de blir enformiga, mina föräldar bli förbannade när de hör ljudet av dessa spel, de säger: Stäng av den ***** musiken på gameboyen

Betyg till spelet
Grafiken: 5/10

Jag tycker Grafiken på Spyro är bäst fast det ser faktiskt ut som att en 5-6 åring har slängt ihop nåt på en timme eller nåt. Som jag sa är grafiken ingen vacker syn för Spyro & Crash fans.

Spelkänslan: 5/10

Ibörjan när man har detta spel kanske det ska vara 9/10 men sen efter ett tag blir spelen tråkiga och man önskade att man aldrig köpt dem.

Ljudet: 5/10

Ljudet är väl okej men den är mer hemsk en normal, Typ Jazz är bättre än den kassa musik, jag tycker effekterna låter sämre en Mario 64 till Nintendo 64.

Hållbarheten 7/10


Efter som att det är 2 spel i 1 som är det väldigt bra! Spyro Season of Flame räddar hållbarheten för att den ej ska få 4/10 eftersom Crash Nitro Kart tar typ 1-3 dagar att få 101%.


Sammanlagt: 5,5/10

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 5