Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSonic Adventure 2

Dreamcast
Sonic Adventure 2
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  23 juni 2001
 • Utvecklare
  Sonic Team
 • Antal ägare
  16
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/07 -05 10:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic the hedgehog har blivit gripen av polisen för att ha stulit en Chaos Smaragd. Sonic rymmer och får glida runt på San Franciscos gator. Till slut träffar man den riktiga skurken: Shadow The Hedgehog. Eftersom ingen viste om att han fanns och alla klagade på en igelkott så var det klart polisen grep Sonic. Shadow är den ultimata livsformen säger han. Han är skapad för ca 50 år sedan(i detta samanhang). Shadow är på jorden för att samla ihop alla 7 chaos smaragder för att ge kraft åt en rymdstation som ska bli ett jättevapen åt robotnick. Sonic ska nu både stoppa shadow,robotnik och rough the bat(som också är ny i detta spel) och få tag på de 7 Chaos Smaragderna och får hjälp av Tails och Knuckles.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är störtskönt. Varierande och snabbt. Efter att ha spelat en snabb bana med sonic/shadow så får man en lite lugnare fast med mer action med tails eller robotnick. lugnast är det att spela med rough/knuckles när man ska gräva och leta smragder. Mycket bra musik som passar banorna men dialogerna är dåligt utförda av röstskådespelarna. Det finns massor av banor och ett 2-playerläge. Fast där är grafiken lite nerstämd men det duger för att få det kul. Man kan även leka med sin chao och uppgradera den och ta hand om den.

Betyg till spelet
Grafik:10
Snyggaste sonicspelet jag har sett. Snabbt och varierande.

Spelkänsla:9
Små kameraproblem som inte märks av när man har kul. Smidig kontrolllösning och farten bidrar till massa känsla.

Ljud:8
Störtskön musik med mindre lyckade dialoger. Vissa karaktärer har tillochmed opassade röster. Det är bäst på japanska med engelsk text.

Hållbarhet:10
Går typ inte sluta spela. Chila med Chaodjuren,springa med sonic i hamnen eller varför inte glida runt med shadow på Golden Gate bron i San Fransisco där spelet utspelar sig för det mesta.

Obs: detta spel finns även på gamecube. Men jag lovar...Köp detta för att bli nöjd. GC-versonen suger.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9