Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inVälj ditt gratisspel


Inskickat av michael2004 den 15/11 -16 09:09


På Internet finns en mängd spännande möjligheter. Där finns en också rad fria spel. Vi tycker att du ska pröva något av dem.
Här är några av de personer som har vunnit de största vinsterna i lottohistorien hittills. Dessa behöver aldrig oroa sig för pengar igen. Här är också vad de planerade att göra med sina pengar.
Merle och Patricia från Illinois och två anonyma vinnare från Maryland och Kansas delade på 6 miljarder 2012. De fick 2 miljarder vardera!
Paret var de enda vinnarna som kom fram offentligt. De var rätt tystlåtna om hur de planerade att spendera sina pengar. De sa att de skulle ta ut en klumpsumma på 1,5 miljarder och spendera som deras bankmän och advokater rådde dem till.
2007 vann Eddie från Georgia, Elaine och Harold, New Jersey, över 3,5 miljarder på Lotto. En av dem skulle köpa ett hus till sin dotter så hon kunde flytta ut ur sin hus bil. Han skulle också betala av alla lån som familjen hade och köpa sin son en fiskebåt. Själv skulle han bara fiska!
Åtta arbetare från en köttfabrik i Nebraska, vann på lotto på 18 februari 2006. De delade på över 3 miljarder. De var sju män och en kvinna, som hade som jobb att bearbeta skinka.
Tre slutade omedelbart sina jobb. Två av vinnarna var invandrare. En från Vietnam och en från Kongo. Mannen från Kongo sade han planerade att använda pengar för att få en civilekonomexamen.
Vad skulle du göra om vann en miljard på lotteri? Den största vinsten som någon vunnit på lotto i Sverige är just nu 237 miljoner. Det var en person från Norrköping som spelade för 100 kronor.

Kommentarer: Länk till forumtrådKommentarer