Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Nintendo Direct vid E3


Inskickat av DarknessSky den 11/06 -13 15:54


Nintendo visade upp en stor mängd nya spel och en hel del spel från tredjepartsutvecklare också. Det var egentligen bara en liten nyhet till konsolen i sig, och det var Art Academy.



Pokémon X och Pokémon Y
Tillsammans med en ny trailer fick vi information om en ny typ av Pokémon; Fairy-Pokémons. Dessa är extra starka mot Dragon. Detta ska lägga till extra strategi i spelet. Dessutom har man lagt till ett läge där man kan ta hand om sina Pokémons och ta hand om dem på ett nytt sätt. Det kommer släppas den 12 oktober i hela världen.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Super Mario 3D World
Super Mario 3D World är nästa spel i Mario-serien. Det kommer gå att spela som Super Mario, Luigi, Princess Peach och Toad. De har alla lite speciella egenskaper, och Peach kan sväva i luften medan Toad springer lite snabbare än övriga.

Dessutom är en ny uppgradering att man kan bli en "Katt-Mario". Då kan man bland annat klättra på väggar och attackera sina fiender. Spelet släpps i december.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Mario Kart 8
Precis som i en del tidigare spel så kan vi räkna med att man kan sväva fram och köra under vattnet. Dessutom kan man åka motorcykel och det ser ut som vi får en del nya sorters fordon. Det kommer innehålla nya onlinelägen som ska vara mycket bättre. Spelet kommer släppas våren 2014.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Wii Party U | Wii Fit U
Båda spelen har blivit något försenade, och Wii Party U kommer vara tillgängligt senare i år medan Wii Fit U kommer till vintern. Anledningen tros bero på nya funktioner som man vill lägga till i spelen.

The Legend of Zelda: Wind Waker
En video från The Legend of Zelda: The Wind Waker till Wii U med den nya Skyward Sword-inspirerade grafiken visas upp. Bilderna som visas upp är från hela spelet, allt från att åka runt på havet till att döda en del bossar. Man har även gjort en del förändringar så det bland annat ska gå snabbare att åka runt på havet. Tingle Tuner som används för att koppla ihop Game Boy Advance med Nintendo GameCube-versionen har ändrats, och kommer istället vara en flaska så man kan posta saker på Miiverse. Kommer släppas i oktober 2013.

The Wonderful 101
Mer information om föremål och saker i spelet avslöjas tillsammans med en video. Det kommer finnas ett multiplayerläge för upp till fem personer. Spelet släpps den 23 augusti 2013 i Europa.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Donkey Kong är tillbaka på Wii U. Storyn handlar om att fiender har tagit över hans hem, och att han nu måste ta tillbaka sitt hem. Dessutom klarar spelet upp att man spelar upp till två personer samtidigt. Spelet kommer vara tillgängligt senare i år.

Bayonetta 2
Den nya trailern visar lite riktig gameplay från spelet. Man får dessutom se en av fienderna från spelet, och en liten blick på vad det går ut på.



Super Smash Bros. for Wii U | Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
En ny trailer på Super Smash Bros. visades upp.  Verkar som en hel del av de gamla klassiska karaktärerna finns kvar, och åtminstone två nya. De nya är Villager från  Animal Crossing och Mega Man. Spelet kommer släppas under 2014.



Art Academy
Man kommer släppa bättre verktyg för att rita teckningar på Wii U GamePad. Uppdateringen kommer släppas under sommaren till Wii U eShop.

Tredjepartsspel
Bland annat visades Disney's Planes (Wii U), Shin Megami Tensei IV (3DS), Skylanders SWAP Force (Wii U), Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (Wii U), Sonic Lost World (Wii U), Watch_Dogs (Wii U) som alla kommer släppas 2013.

Ballpoint, Coaster Crazy Deluxe, DuckTales: Remastered, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, Mutant Mudds Deluxe, Oddworld: New 'N' Story, Scream Kitty & His Buddy on Rails, Shovel Knight, Spin the Bottle: Bumpie's Party, A World of Keflings kommer släppas under 2013 på Wii U eShop.

Denna spelnyhet är skriven av The_new_cake.

Källa: http://e3.nintendo.com/

Kommentarer: Länk till forumtråd



Kommentarer



Bayonetta med kort hår bekräftad för GOTY trots att grafiken nästan är sämre än ettan.

Även tränaren från Wii Fit är bekräftad som karaktär i det nya Super Smash Bros. Otippat, men intressant.

Jag kan uppskatta tränaren. Megaman var mest besvikelsegivande tredjepartsvalet någonsin och Animal Crosser var kinda förväntad, men jag är ändå glad att han är med, Tränaren låter bara skoj.

Åh, är så glad över att jag har så himla många bra titlar framför mig! :)

Smash Bros tar dock sjävfallet priset, älskar additionen av Wii-Fit Trainer. Hon blir bäst.

Är lite besviken på Super Mario 3D World... Gillade inte Mario 3D land då det var alldeles för linjärt för min smak, men Är väl lite för tidigt att uttala sig om det kanske. Hoppas det finns lite fler "öppna banor" i stil med Mario 64/Sunshine också. Ser najs ut med multiplayer i alla fall.

Många andra spel såg dock riktigt kul ut, Mario Kart 8, Super Smash Bros Wii U och Bayonetta 2 blir man riktigt sugen på att prova!

Synd att så många spel kommer 2014 dock, hade hoppats på Mario Kart 8 till Julen :(