Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Slymannen95

Slymannen95

Offline

En 28 år gammal kille från Stockholm, Stockholm Kommun
17XPMedlem sedan 27/12 2006, kl 12:43 Senaste besök 22/06 2008, kl 18:53



Presentation

Tja mitt namn egentligen kan ni ta o skita i för de e en hemlighet. Jag gillar Anime, Manga o att spela multiplayer spel med mina vänner. Jag gillar inte mobbing o annat skit som händer till personer. Mina hobbies är att skriva studsa på min studsmatta ja. Min dröm är att bli nån som kan ändra världen så att den inte är skit längre.
Gud måste hata mig eftersom jag har en sån otrolig otur jag kan into komma ihåg en enda dag då jag inte har gjort illa mig, fan asså det brukar också vara allvarligt typ få en halv hjärnskakning eller bli mer döv än jag redan är...oops jag började visst bara babbla på? Hehehehehe skitledsen för det.
Vad jag gillar också e att läsa Naruto fanfics det e skitkul förutom när skrivaren suger så det ska så trough så står the threw, asså igenom och kasta, hur fan kan man blanda ihop det undrar jag när jag ser det, men sen finns det ju de som är bra och dom fanficsarna gillar jag, dom har bra plot har bra skrivet o så är personligheterna inte för mycket OOC.
Vad jag hatar med fanfics e yaoi, jag fattar inte hur mycket yaoi fanfics det finns därute, jag typ searchar efter kanske att naruto ska vara en svärdsmästare, först fanficen yaoi, andandra, tredje, fjärde ända till sjuttifemte e yaoi och den sjuttiesexte e en harem fic o dom kan va bra beroende på hur dom e skrivna.
dum mej babblar på igen sorry för de. mitt favoritspel på playstation e digimon world four, de e ett äventyrs spel o jag kan inte sluta, har spelat i ett år och e på sista världen, tog jävligt lång tid de.
Min bästa e en agumon med dorumon utveckling och veemon utveckling o wargreymon utveckling, agumonen e en slash specialist och de äger skit, dorumon e en bash som han ska va, veemon blev stab o wargreymon e stab me dbl rapier 13 som äger skit bara för den har så jävla lång reach o e skitcool när man står still på en värld.
Babblar på igen sorry sorry ska sluta. Så bb och cya later alligator.

Bäst just nu

På TV
har inte kolla på tv
På Bio
I have no idea
På Film
har fan inge
På Nätet
fanfiction.net
I Stereon
it's my life
Bok
gillar bara fanfic

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
27/12 2006, kl 12:43
Steam
-
Senast inloggad
22/06 2008, kl 18:53
Hemsida
-
Antal inloggningar
23
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-