Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Xbox One och Playstation 5 släpps 2020

29/01 -20 10:21 michael2004

michael2004 Administratör

310 XP 80 inlägg

Det nya decenniet kommer att inledas med ett starkt år. Under 2020 kommer nämligen både Xbox Series X och Playstation 5 att släppas. Däremot ser det ut som att vi kommer att få vänta på en ny Nintendo-konsol.

Två av de absolut bästa konsolerna i historien ska få sig en rejäl uppdatering. Vi pratar givetvis om Xbox och Playstation, som under året släpper nya generationer av sina konsoler. Detta ser vi givetvis fram emot med stort intresse!

Redan nu går det exempelvis att förhandsbetala för att få hem ett Playstation 5 när det väl släpps. Priserna varierar något men ligger samtliga runt 10 000 kronor, även om butikerna inte riktigt vet vilket pris Xbox eller Playstation själva kommer att sätta på de nya konsolerna när de väl lanseras.

Om plånboken känns tunn men man ändå vill säkra sig ett eget exemplar av någon av de efterlängtade konsolerna finns det olika vägar att gå. Exempelvis vet vi att snabblån och sms lån ger pengar direkt men här gäller det också att vara observant på räntor och avtal så att man inte gör något förhastat. Följ länken för en översikt över olika långivare och deras villkor.

Oavsett om man är team Playstation eller team Xbox är det svårt att komma ifrån det faktum att båda konsolerna har levererat fantastiska spel under åren, inte minst på sin nuvarande generation (Playstation 4 och Xbox One). Exempelvis har vi fått njuta av moderna klassiker som The Witcher 3, Red Dead Redemption 2, Horizon Zero Dawn, Uncharted 4 och magnifika God of War.

Det är så klart tidigt att redan nu kika på vilka spel som släpps till PS5 och Xbox Series X, men om allt klaffar kommer vi äntligen att få se ett nytt GTA-spel till hösten.

Till PS5 kommer vi också att få se The Lord of the Rings: Gollum, Godfall, Watch Dog: Legion, Gods and Monsters och The Last of Us 2. Till Xbox Series X ryktas det om att vi kommer att få se Halo Infinite, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Fable 4, Forza Motorsport 8, Assassin’s Creed Ragnarok och Call of Duty: Black Ops 5.

Något som kan vara bra att känna till är att Xbox Series X kommer att vara bakåtkompatibelt, vilket innebär att man alltså kan spela Xbox One-spel på den. Om detsamma gäller PlayStation 5 vet vi inte i dagsläget.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar