Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Fem tips på hur du bäst vinner betting på hästar

25/04 -19 19:56 michael2004

michael2004 Administratör

292 XP 71 inlägg

Betting på hästsport är något man kan göra genom enkla  medel, utan att ens behöva ta ut vilka hästar man tror ska vinna på egen hand.  Men vill man vara med och dela på lite större vinstsummor samt addera lite  spänning till sporten, så är det inte fel att lära sig på vilket sätt man ska  betta. Det krävs en del skicklighet att vinna betting på trav. Här i denna  artikel ska du få fem tips på hur du kan förbättra dina vinstchanser. 

Samla information
Det viktigaste tipset och därmed det första, det är att du  samlar information och det gärna så mycket det bara går. Ju mer påläst du är och  ju mer information du har, desto bättre beslut kan du fatta. Du kan till exempel  kolla in interjuver, travtips och försnack innan du lägger dina spel. Ett annat tips är att samla  information om bästa spelbolag. Hitta de som har bästa odds. Där kan du sedan betta på trav

Håll koll på startspåren
När ett travlopp sker, så är en av de mest viktiga  faktorerna startspåret. Det finns statistik som visar att det är runt ungefär 50  % av alla lopp där hästen som tar ledning vid start även vinner. I ett travlopp  finns det två sätt att starta, voltstart och bilstart.

I voltstart är de bästa spåren vanligtvis 1,6 och 7, medan  de klart sämsta spåren är 2,4 och 5.

När det kommer till bilstart är det spår 2,3, 4 och 5 som  ofta är fördelaktiga, medan en häst som startar i spår 8, 11, 12, 13 14 eller 15  sällan vinner ett lopp.

Yttre faktorer som kan påverka
För att betta rätt och vinna är det även bra att ha koll på  yttre faktorer som kan ha påverkat hästarna innan loppet. Restiden för hästen  kan vara en sådan sak. Vilken tippad vinnarhäst som helst kan prestera sämre om  det är långa transporter och övernattning på nytt ställe.

För din egen travstatistik
Om du spelar på hästar en del så kan det vara bra att föra  egen statistik över detta. Du ska så klart ändå ta till dig den information och  statistik som finns tillgänglig på nätet och i tidningar. Men det kan vara bra  att ha egna tabeller som ett komplement.

Gå på magkänslan
Det sista tipset vi har, det är att ibland gå på din egen  magkänsla. Det även om statistik samt logiska beslut vinner i längden. Men  ibland kan din egen intuition vara stark och det ska inte underskattas. Då kan  det vara läge att låta bli att lyssna på experterna och göra ett eget val. Det  kan ju visa sig att det går hem, rejält!


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar