Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Online spel att hålla utkik efter - under 2018

12/12 -17 22:38 michael2004

michael2004 Administratör

265 XP 61 inlägg

Vintern behöver inte bara vara mörk och trist
Ring klocka, ring! Nu mina damer och herrar och alla därtill, står vi snart inför portarna till ett nytt och förväntansfullt år. Efter ett helt år av olika upplevelser och intryck väntar nu ett nytt år som förhoppningsvis kommer att vara fyllt med möjligheter, utmaningar och roligheter! Dock är det ju nästan alltid så att året, till en början, kanske kan upplevas som rätt så trist. Det är mest mörkt och kallt med mänger av tröttsam och sliten ljusbelysning här och där. Det kan komma att upplevas så! Men tro mig, så behöver faktiskt inte fallet bli, om man inte vill!

Det kan tyckas tråkigt i vintermörkret, att det inte finns mycket till liv och hopp. Kanske var det också så att du inte fick de där julklapparna som du verkligen hade önskat dig? Det enda du söker är lite räddande underhållning som lyser upp, för att stå ut i vinterns vardag. Istället för att börja städa bort julgran, pepparkakshus och adventsljusstakar, vill du helst bara sätta dig ner i lugn och ro, för att upptäcka de allra senast nyutkomna spelen online. För att hitta dessa spel krävs det inte speciellt mycket. I och med att www.casumobonus.se har ett varierat utbud av onlinespel, där det alltid finns något för alla smaker och tycken, tar det inte lång tid innan du finner just din nyårskaramell. Karamellen som kommer att få dig att lägga granar, pepparkakshus och ljusstakar åt sidan för en liten, liten stund. För vem vet? Kanske kommer de, i sinom tid, att försvinna ändå?

Vilken underhållning skulle rädda din vardag i vinter?
Så om du fick välja och vraka helt själv, liksom önsketänka lite grann, vad hade du då viljat se när du letar dig igenom topplistor med breda utbud av fantastiska spel? Vilka spel hade du helst velat se? Hade du gärna sett ett nytt spel utöver det vanliga? Någonting banbrytande som skulle få dig och din omgivning som klistrade vid skärmen? Det där spelet som man får marken att skaka under dig när du spelar, så du blir osäker på om det är spelet eller på riktigt? Eller ser du gärna att en gammal goding kommer tillbaka i en ny uppdaterad skepnad? Liksom för gamla minnens skull. Så där så att karusellen av nostalgi börjar sätta igång, och att du bara glatt och nöjt åker med – upp och ner i karusellens äventyrliga berg och dalar och upplever någonting magiskt. Eller kanske har du en väldigt specifik önskan om att just det där spelet ska släppas? Och att 2018 minsann är det år då det kommer att hända? För som du har väntat på att det ska ske. Eller?

Låt oss blicka tillbaka på årets olika spel och deras kvaliteter. Hur var årets spelupplevelser? Var de absolut högklassiga? Var de så spännande, underhållande och genomtänkta som du hade velat? Om du nu tänkte efter, var det någonting du saknade under 2017 när du kikade och spelade dig igenom oändliga utbud av spel online? Casumo är sajten att besöka om det till exempel är grafik i världsklass du söker efter. Se bara på ”Barber Shop Uncut” och dess geniala grafik som tar dig till en helt annan nivå av spel än vad du någonsin tidigare har varit. Nästan sådär så att marken skakar under dig. Eller om du helt enkelt bara söker efter ett varierat, gigantiskt och härligt utbud av spel!


Oavsett önskningar kommer du inte att bli besviken
Vare sig du nu önskar dig ett spel av banbrytande karaktär, eller om du önskar en nostalgitripp utöver det du tidigare har upplevt – eller om du bara är genuint nyfiken på vad som än kommer att dyka upp under året som står framför oss, så vet jag att du inte kommer att bli besviken när Casumo släpper sina nya fräscha spel. Håll utkik för att hänga med i vad som komma skall. För kanske kommer någon av just dessa att lysa och värma upp din vardag, där hemma i det trista vintermörkret? Inte vet jag, men kanske kommer du trots allt att få den där julklappen som du önskade dig, men som du aldrig fick?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar