Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 22

26/05 -13 11:19 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Förra veckan körde vi Cut the Rope: Time Travel. Tyvärr så fick vi inga vinnare. Denna gången ger vi oss på ett lite mer fartfyllt mobilspel, där det handlar om att vara så snabb som möjligt.

Go, go! skrev:
Det är dags för Stick Stunt Biker 2, där målet är att klara de olika banorna så snabbt som möjligt. Här ger vi oss på en av de första banorna i spelet, i Prolog så hittas banan Burning Wheels. Den som klarar ut banan snabbast, vinner.


Tänk på att det finns tre personer som får ett pris. Den som kommer först får 50 XP, tvåan får 30 XP och trean får 20 XP. Ditt bidrag får vara en bild eller video och måste vara inne i denna tråden innan lördagen den 1 juni klockan 12:00. Vinster delas ut dagen därpå, i samband med att nästa utmaning presenteras. Lycka till, och kör försiktigt!


Senast redigerat 26/05 -13 11:46

Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar