Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 21

19/05 -13 15:13 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Förra veckan spelade vi Candy Crush Saga, och denna veckan vänder vi oss till Cut the Rope: Time Travel. Tänk på att skicka in ditt bidrag i tid!

Time Travel skrev:
Cut the Rope: Time Travel är ett spel där man helt enkelt ska klippa av rep. Ditt mål är enkelt, ta dig till bana 15 i The Middle Ages, och få där så hög poäng som möjligt. Den som får högst poäng, vinner.


Ditt bidrag ska vara inskickat i denna tråden innan lördagen den 25 maj klockan 12:00, vinster delas ut dagen därpå i samband med att nästa veckas utmaning presenteras. Lycka till!

24/05 -13 08:43 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Pudkip

Hur vet du att jag kör rätt bana? När man kommer till poängrutan står det inte, eller?

24/05 -13 16:27 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Du har helt rätt i att det inte syns, men lägg fortfarande till en bild med ditt resultat (eller allra helt en video). Jag kommer kontrollera bilderna och avgöra hur troliga dem är och försöka kontrollera alla bidrag lite extra så ingen fuskar.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar