Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Storebror är överallt!

24/09 -12 19:52 brutus

brutus

4213 XP 446 inlägg

Ja vad säger ni, är detta ett allvarligt problem eller inget att oroa sig över?

http://www.youtube.com/watch?v=LAE9B1k5YMQ



Byt klimat nu!

24/09 -12 20:11 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

Inget att oroa sig över.

25/09 -12 00:42 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Ja, det är helt klart ett problem. Det är dessutom ett problem som bara växer och växer... Freedom House släppte nyligen en rapport som visar att regeringar numera försöker censurera Internet och fysiskt skadar människor för det som sagts på Internet bland annat. Tyvärr är inte Sverige med i rapporten - men det hade antagligen inte sett alltför bra ut där heller.

Rapport från Siun (statens inspektion för underrättelseverksamhet) visar även på att FRA (försvarets radioanstalt) missköter sin uppgift. De samlar bland annat in alltför mycket uppgifter och man låter bli att radera information som borde raderas. Trots det så väljer regeringen att informationen från FRA ska delas med fler - nu kommer fler myndigheter få tillgång till informationen.

Så, ja... om du vill säga något som inte stämmer rent politiskt så har det stor betydelse. Det är helt klart ett allvarligt problem, men dessvärre kommer det bara bli värre och värre.

25/09 -12 19:30 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Pudkip

Ehh... vad är det för nåt och vad är det för fel med en låt som iofs är lite konstig?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar