Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



JoJo, nu i HD.

02/08 -12 00:02 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

http://www.youtube.com/watch?v=A08ynN...

Är ni beredda på att få ett av de bästa fightanspelet någonsin i HD? Och det är inte ens det nya spelet, utan det är en remake av det gamla. Visserligen är det inte så stor skillnad i grafiken, men det har onlinefunktioner vilket alltid är bra. Det hade räckt med att spelet kom utan några uppgraderingar, för saker som ROUDO RORRE-DA! är perfekta som de är. Och det är baserad på en av de bästa serierna någonsin.

Du har inte någon ursäkt att inte spela detta.

Vet någon varför TRE hela nya JoJosaker kommer nu? Det är inte en alltför populär serie och det senaste vi fick var ett PS2spel för sju år sedan. Och den senaste animationen vi fick var första delen av OAVn som släpptes för tolv år sedan.

02/08 -12 12:56 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen mygeneration

LegoLasse skrev:
Hoppas du skämtar för det där är ett av dom löljigaste spel jag sätt.

Hoppas du skämtar för alla fightingspel som ser ut sådär brukar vara riktigt bra (Med undantag)
Du har nog inte spelat Street Fighter heller.

06/08 -12 12:58 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1988 inlägg

Så, nu har jag rensat bort 90% av svaren i den här tråden. I fortsättningen så får ni hålla er till spelet i fråga. Om ni vill diskutera skillnaden mellan 2D och 3D så är ni mer än välkomna att skapa en ny tråd om det.

Coucou


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar