Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



GTA San Andreas SinglePlayer

11/04 -12 17:25 Dreezy

Dreezy

103 XP 37 inlägg

Hejsan,jag behöver hjälp med 2 Konstiga uppdrag i Las Venturas..Ni vet, Singleplayer.. Detta är för er som har klarat av spelet.. Jag behöver er hjälp.. Jag hade nyss klarat av ett uppdrag i LV och PS: Jag spelar på PS2.. Sen ska jag göra ett uppdrag som heter "Madd Dogg", Ahh, killen är skön. Men hans uppdrag är så jobbig, har fasnat på den i en månad... Nu tänker ni, "pff, piece of cake!". Men direkt när jag ska gå och ta den gammla trucken som används i uppdraget så ser man ju "Go and pickup the truck before Madd Dogg jumps." eller något liknande announce.. OCH DÅ, Precis den sekunden så ser man honom bara Hoppa ner och publiken att springa därifrån.. Fyfan?!! Kan du inte vänta på att jag ska hämta bilen?! --..-- så jobbig.. OCH en annan grej... Hade klarat av hela spelet 2 gånger...UTAAANN...UUUUUTAAAN, att göra uppdraget i Cauliga's Casino" som finns maffia i.. Ni vet, Zero,Woozie, och andra triads och fler maffia man ska döda..I slutet tar man parachute och tar helikoptern och flyr till platsen..

Fy jag orkar inte mer! NI som har klarat av det, snälla hjälpm mig med allt detta uppdrag och sånt!

11/04 -12 18:43 the_Link96

the_Link96

5294 XP 472 inlägg

Om du nu inte råkat ut för en bugg så kanske du är för seg?

Om det är en bugg som orsakar problemet så är det nog inte mycket att göra utom att starta om från början.

What can i say i´m a bad man.

11/04 -12 19:01 Dreezy

Dreezy

103 XP 37 inlägg

the_Link96 skrev:
Om du nu inte råkat ut för en bugg så kanske du är för seg?

Om det är en bugg som orsakar problemet så är det nog inte mycket att göra utom att starta om från början.

Tack för ditt svar, men. Är det inte onödigt att göra det senare efter ett långt tag så kommer man till samma uppdrag och.. Misslyckas?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar