Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Reklamen

Svara
26/08 -11 23:25 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Frisko: FL-Net (som jag antar har kontot hos Google AdSense) kan blockera specifika URL-adresser som de inte vill ska vara med i annonserna. Dessutom tolkar inte bara Google AdSense vad sidan inriktar sig på - även det besökaren själv har sökt på (via Google) brukar ligga till grund för vilka annonser som visas.

De som har använt Google AdWords vet att man kan göra fler inställningar för att locka de som verkligen är intresserade när man själv väljer att göra reklam för en sida.

Det är alltså helt sant det du säger - varken FL-Net eller Fuska.nu bestämmer exakt vilka annonser som ska visas. Däremot bestämmer FL-Net (eller Fuska.nu) exakt vilka annonser som inte ska visas.

28/08 -11 13:20 Frisko

Frisko

15348 XP 455 inlägg

Visst är det så, men det besvarar inte frågan "Varför har Fuska.se reklam här?", vilket jag svarade på. Man kan fortfarande tycka det är konstigt dock.

De eller dem?

28/08 -11 16:03 gosseN

gosseN

2054 XP 630 inlägg

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Varken judar eller norrmän har bra erfarenheter från läger.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar