Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inViva Pinata

Xbox 360
Viva Pinata
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 december 2006
 • Utvecklare
  Rare
 • Antal ägare
  81
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/05 -09 17:48

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så kommer du till Pinata ön som nästan ingen har hört till. Du kommer till en gammal gård på ön. På gården står en flicka vid namn Leofos och gråter. Hon vill att du ska göra gården fin igen. Gården har hennes pappa haft men kan inte arbeta för sin höga ålder. Du får lite gamla redskap som du kan använda. Sedan kommer det Pinator som vill flytta in på din gård. Du kanske har några saker som en Pinata vill ha. Det kommer tillslut en Whirlm som nu mer liknar en mask. Sedan får du ett frö av Leofos som du kan plantera blommor, träd och annat med. Det är ett morotsfrö och ett rovfrö. När du väl har planterat så kommer en karaktär vid namn Seedos. Seedos är en sådan person som älskar frön. Han ger dig ett frö som du kan plantera. Dina Pinator kan också få ungar. Men du måste kanske göra så att dom äter en viss sort blomma. Kanske ha en viss yta med jord och mycket mera. Det finns Pinator som liknar maskar till elefanter. Alla Pinator har en viss erfarenhet. Dom kan till exempel göra honung, göra ull och annat såklart. Du kan också köpa tillbehör till dina Pinator. Men det är inte bara snälla Pinator på ön. Det finns elaka Pinator som vill göra andra Pinator sjuka och då kan dom dö. Du måste ge dom medicin för att dom ska bli friska. Du kan göra om snälla om du ger dom en viss saker. Du kan gå upp i nivå och då kommer det mer finare och större Pinator. Men dom är svårare att få.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar spelet. Det är ett underbart spel med mycket roliga saker man kan göra. Man kan ju spela spelet i 4 år om man vill. Jag tyckte det var fjantigt och konstigt i början men då insåg jag att det inte var så konstigt iallafall. Jag spelade och spelade och spelade och jag blev inte trött på det. Det är ju sjukt mycket fantasi i spelet och man tror ju att spelet är gjort för barn, men man måste kunna tänka en hel del för att kunna förstå.

Betyg till spelet
Vad ska man säga om grafiken? Jo, det är kanon snyggt. Jag har inte sett ett sådant snyggt spel tidigare.
Spelkänslan kan man inte säga att den är dålig. Man är inne i spelet. Ljudet är bra. Älskar ljudet och ljudet i bakgrunden är också bra gjort. Så jag älskar ljudet.
Hållbarheten är kanon bra. Jag har ju spelat spelet i ca 2 år nu och man blir absolut inte less.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10