Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inViva Pinata

Xbox 360
Viva Pinata
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  1 december 2006
 • Utvecklare
  Rare
 • Antal ägare
  81
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av DragonClaw den 20/01 -08 01:39

Hur man utvecklar dom 8 pinatas!

1.För att utveckla en sparrowmint till en Candary så måste du plantera ett buttercup frö. Sen när den har växt klart och ett bäret/frukten så ser du till att sparrowmint äter den och sen blir den en Candary

2.För att utveckla en Taffly till en Redhott så måste du ha en lyckta och ha på elden. Sen är det bara att köra in med en Taffly i elden och se till att den brinner. Sen ska man släcka elden som brinner på Tafflyn sen har det blivit en Redhott.

3.För att utveckla en Newgot till en salamango så ska Newgoten äta en chili och sen så utvecklas den till en salamango.

4.För att utveckla en lickatoad till en lackatoad så ska du ha ett nightshade bär och så ska lickatoaden äta det på natten. Sen slår du den en gång med spaden och sen blir det en lackatoad.

5.För att få en Twingersnap så måste du göra ett egg med två syrupents. När du har fått ägget så lägger du det på marken och sen väntar du en liten stund sen slår du ägget en gång och så blir det en Twingersnapp om du inte slår det blir det en vanlig orm.

6.För att utveckla en Quackberry till en Juicygoose så måste du köpa/odla en Gooseberry. När du har ett tar du Quackberryt till den, sen ser du till att den äter det och vips blir det en Juicygoose.

7.För att få en fourheads så gör du samma sak för att få en Twingersnap bara att det är två Twingersnapp iställer för två syrupents.

8. För att utveckla en Horstachio till en Zumbug så måste du matta Horstachio en Daisy flower head och en blackberry. Sen blir det en Zumbug.

Fusket har betyget 8.54 (13 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

nooplizzz den 04/08 -09 13:24
jaa men man måste slå ägget precis innan det kläcks då ska det funka ;)

Sponge den 05/07 -10 20:43
man ska slå ägget när det hoppar JÄTTEHÖGT!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.