Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

Xbox 360
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft, Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -08 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling: Du spelar som en special soldat i teamet Rainbow som är ute på olika platser och ska döda en massa terrorister som har tagit gisslan som man ska rädda eller stoppa bomber från att explodera,till din hjälp har du en massa hög tekniska vapen allt från pistoler till lätta maskingevär, plus att du har två kompisar som hjälper dig.


Karaktärer: Du heter Bishop och spelar med han igenom hela spelet utom online förstås. Dom har nu gjort spelet så att när du gör en ny spelare så kan du välja hur han ska se ut i ansiktet eller att ha camofärg i ansiktet, du kan till och med välja om du ska vara kvinna. Du kan ändra din armor och kläder,du kan göra så att du har solglasögon eller eller tactical glasögon (ser ut som slalom glasögon). Du kan ändra camo färgen på dina kläder och armor till alla möjliga färger. Fast det måste man låsa upp genom att gå upp i grad. Detta gör du genom att döda terrorister då får du XP.

Miljö: Miljön är lite blandad du kan vara inomhus på vissa uppdrag,men du börjar oftast utomhus för du åker helikopter i början på varje uppdrag. Allt utspelar sig i Nevada där Las Vegas ligger. Det utspelar sig oftast i den staden. Några uppdrag är du lite utanför själva Las Vegas. Uppdragen utspelar sig i olika "kapitel" oftast fyra kapitel per uppdrag. Uppdragen är ganska långa,vilket är kul för då får man spela mycket. Vissa uppdrag utspelar sig på dagen och andra på kvällen samt natten.

Multiplayer: Du kan spela med en kompis genom hela storyn kompisen heter Knight och är den som spelare två kommer få vara men om spelare två har gjort en karaktär blir han eller hon den. Du kan spela online samt lan med kabel.


Tidigare spel: Det tidigare spelet som kom ut 2006 (Rainbowsix Vegas) har jag tyvärr inte spelat än så jag kan inte jämföra dom men dom är nog ganska så lika varandra.

Vad jag tycker om spelet
Jag blev överaskad över hur bra spelet var gjort eftersom man spelar First Person och 3rd Person View, ni vet nog vad det är för något, CS är ju First Person Shooter och splinter cell är 3rd person, då vet ni nog hur det ser ut. Jag gillar spelet när man hamnar i skott zonen när en massa terrorister stormar mot en och vill döda en, terroristerna ropar oftast "Aim for the leader" (sikta på ledaren),fast det är inte sant dom försöker döda dina kompisar med. Saker som är lite dåliga är att man inte kan lägga sig ner på backen och skjuta samt att man inte kan hoppa. Lite fler saker jag gillar är att man kan hoppa på väggar när man ska storma in i fönsterrutor,man har en snake cam som man kan kolla under dörrar utan att man blir upptäckt. Jag blev som sagt väldigt överaskad över hur bra spelet var,och rekomenderar starkt detta spel till en som gillar att skjuta och rädda gisslan.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra jag ser inget fel på den heller,jag blev verkligen överaskad över hur bra det var.

Spelkänslan känns så verklig man känner sig själv som en soldat som är ute och dödar terrorister när man blir skadad känns det som man blev det i verkligheten,väldigt bra gjort.

Ljudet är också väldigt bra när det smäller och smattrar, det låter väldigt verklig när man skjuter med en ljuddämpare. Och så låter det bra men illa när man blir flashad av en flashbang.

Hållbarheten är helt okej man kan spela om spelet flera gånger om man orkar man kan ju byta svårighetsgrad om man vill, eller så kan man köra terrorist hunt (terrorist jakt). Reglerna är enkla döda alla terrorister på hela banan.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10