Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPure

Xbox 360
Pure
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  23 september 2008
 • Utvecklare
  Disney Interactive Studios, Black Rock Studio
 • Antal ägare
  43
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Speltest av Halolife2000

Inskickad av Halolife2000 den 26/05 -09 10:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Pure är ett quad-racingspel där du bygger dina egna fyrhjulingar och använder dem till att vinna tävlingar och utföra tricks med. Du börjar i den lägsta motorklassen och med bara en gren med en handfull tävlingar till att börja med. Ju mer du vinner, desto mer laser du upp, som nya motordelar, nya karaktärer och nya tricks. Om du har skrapat ihop tillräckligt med poäng i en gren kan du låsa upp nästa, som ger dig chansen att uppgradera din motorklass.

Det finns tre speltyper:

1.Race Mode handlar bara om att köra tre varv och att komma i mal först.

2.Sprint är samma sak, fast med betydligt mindre banor och mer varv.

3.Freestyle handlar om att du ska göra sa mycket tricks som möjligt och fa mer poäng än de andra förarna.

Pure har ett avancerat tricksystem; du börjar loppet med att bara kunna göra enkla trick. När du gör ett fylls din "Thrill Bar". När du fyllt den tillräckligt kan du utföra mer avancerade trick eller slösa den på boost. Har du fyllt din Thrill Bar till fullo kan du göra ett Specialtrick, som ger dig massvis med boost och poäng.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är sjukt roligt! Att köra omkring pa enorma banor med sin topptrimmade quad är fantastiskt beroendeframkallande. Det intressanta är att höjdskillnaderna är väldigt stora (typ en liten uppförsbacke som slutar vid att man flyger över ett 30 meter djupt stup), tävlandet är vansinnigt brutalskoj, och specialtricken! Att göra ett ser helt galet ut. Vad sägs vid att man vrider om hela quaden upp och ner, gör Jesuskorset i luften och sätter sig ner igen? Eller gör luftgitarrposer i hoppen? Att bygga sina quads är också väldigt roligt, och det gäller att tänka smart när man väljer olika delar.

Betyg till spelet
Grafik: Det bästa i spelet. Detaljerna ligger i drivor, partikeleffekter överallt, lera stänker och solen skiner över de dammiga och leriga banorna. Quaden ser helt sjukt bra gjorda ut.

Ljud: Rock spelas i bakgrunden, förare jublar när de är i luften och motorerna vrålar. Passar det galna kaoset.

Spelkänsla: Man skakar verkligen i hela kroppen när man satt en sjuk kombination. Det är absolut inte verkligt, men det ska det inte vara heller. Kaos och skoj. Sa ska det vara.

Hållbarhet: Att pyssla med quads, tävla och göra tricks håller alltid. Tyvärr finns det inte speciellt mycket folk över nätet att spela emot.

Som sagt. Det är galet, det är kaotiskt, det är lerigt, det är smutsigt, det är extremt skoj. Ett givet köp.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9