Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inProject Gotham Racing 3

Xbox 360
Project Gotham Racing 3
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  Bizarre Creations
 • Antal ägare
  103
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 9.3

Speltest av Megadogg

Inskickad av Megadogg den 10/02 -06 19:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en bil förare & kör lagliga race, Man börjar med en viss summa pengar & ska skaffa fram pengar & bilar & vinna race.
Det finns ingen riktig story förutom den du själv skapar medans du kör! du får dina gamerscore genom att skaffa ett visst antal bilar eller klara olika race på olika svårighets grader!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet, PGR3 är ett av dom bättre & mer seriösa bilspelen som finns, en del kanse tycker att det kan bli långtråkigt efter ett tag eftersom det är samma race hela tiden, men eftersom man kör om & om igen för att få sina gamerscore så kan det här spelet inte bli tråkigt förens du har varvat det.

Betyg till spelet
Eftersom det är byggt till xbox360 så förstår man att grafiken måste vara suverän & det är den också, man blir bländad när man kör igenom tunnlar & kommer ut igen på andra sidan när ögonen har vant sej vid ljuset i tunneln & blixtrarna från publikens kameror ser väldigt verkliga ut.
spelkänslan är extremt skön när man sladdar sej fram genom svängarna med 10 andra bilar efter sej & känner svetten för man är så spänd & kämpar för att komma etta,
ljudet gav jag en 8a eftersom man ibland inte hör musiken för motorljudet är så starkt men det är lätt ändrat, annars så är ljuden väldigt bra, det måste vara det bästa seriösaste & roligaste bilspel ute nu!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9