Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed SHIFT

Xbox 360
Need for Speed SHIFT
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    18 september 2009
  • Utvecklare
    Slightly Mad Studios
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.8

Speltest av SvampBob3

Inskickad av SvampBob3 den 11/02 -11 09:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Need For Speed SHIFT är ett racingspel utvecklad av EA och Slightly Mad Studios. Spelet är ett av de kändaste spelen i NFS-serien. I spelet finns det många bra möjligheter. Det många spelar i spelet är karriären. Där börjar du med ett testvarv för att se om du är en tillräckligt bra förare. Om du duger som förare får du köra ett lopp. Om du vinner får du pengar som du kan köpa din första bil för. Om du kommer 1:a i loppet får du 40 000 kr, 2:a 30 000 kr och 3:a 20 000 kr. När du har köpt din första bil så finns det något som kallas för Tier 1, Tier 2, Tier 3 och Tier 4. Det är små turneringar med olika lopp som du tävlar i. Ju högre tier du är på desto mer pengar får du och desto svårare motståndare möter du. Efter att du har klarat alla tier så kommer du till en stor turnering som kallas World Tour där det är en cup som går världen runt.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett mycket bra racingsspel. Det jag tycker är väldigt bra med spelet är att det tar nästan aldrig slut. När du har klarat spelet ska du aldrig säga klarat för du kanske inte har alla stjärnor på alla banor. Sedan om man har Xbox 360 Live Gold som jag kan du spela mot främlingar världen runt. När jag köpte spelet gick jag till Game och frågade vilket racingsspel som var bäst och han som arbetade där sade "Need For Speed Shift". Jag köpte spelet och spelet var ett av de bästa jag spelat. Det fanns riktigt många bilar. Jag blev glad när jag såg att det fanns en Pagani Zonda, Bugatti Veyron och en Koenigsegg CCX.

Betyg till spelet
Grafik: Jag hade ett PS2 innan och det var inte lika bra grafik. Men när jag köpte det till Xbox 360 blev jag överraskad. Jag ger 10/10

Spelkänsla: Spelkänslan är otrolig. När man krockar hårt i en vägg så blir skärmen grå och föraren säger oftast "ouch" eller nåt sånt. När man kör på ett gupp så vibrerar bilen och kontrollen. Jag ger 10/10!

Ljud: Alla motorer låter som i verkligheten. När man krockar låter det också som att man kraschar i verkligheten. Jag ger 10/10!

Hållbarhet: Hållbarheten ska nog räcka riktigt länge. Det tar lång tid och klara spelet och som sagt man kanske inte har samlat alla stjärnor i varje lopp. Jag ger 10/10

+ = Det finns mycket bilar man kan välja på och det känns verkligt.
- = Inget

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10