Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLeft 4 Dead 2

Xbox 360
Left 4 Dead 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Valve Software
 • Antal ägare
  50
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av RESTLESS den 18/01 -10 18:40

Gnome Chomsky är en svår achievement i Left 4 Dead 2 så jag föreslår att du spelar banan med enkel svårighetsgrad eftersom den nästan är omöjlig att klara på expert.

Du kan börja med att spela bana två i Dark Carnival Campaign (den första banan är onödig).

När du är ute ur safehouse och är inne i nöjesfältet så finns det en skjutbana någonstans nära grinden. När du börjar spela den så ska du skjuta ner en massa skelett och Moustachiogubbar för att få poäng. När du samlat ihop 750 poäng så öppnas en röd låda bredvid skjutbanan, i den står Gnome Chomsky.

Det jobbiga är bara att Gnome Chomsky inte bara ska bäras till safehouse utan också till helikoptern i sista banan under Dark Carnival Campaign. Visst verkar det jobbigt och det är det. Det allra jobbigaste är nog att du dessutom inte kan bära honom på ryggen som allt annat utan att du måste ha honom i handen hela tiden. Det ger dig mycket problem och stor risk för att bli kickad från teamet om du kör live.

Ett tips är att släng gnomen framför dig om du blir attackerad, men gör det INTE när du ska gå på berg-och-dalbanan, för då är du garanterat körd. Den kan lika gärna hamna utanför banan och det är inte kul. Själv klarade jag det på första försöket, men det har tagit väldigt lång tid för andra spelare.

På bana tre är det också ganska svårt, men jag har klurat ut att när du har kommit igenom radiobilsbanan och kommit fram till stängslet så kan du bara kasta över den eftersom safehouse är på andra sidan. Då kan du spela en stor del av banan utan att bli svårt skadad.

Nu kommer det jobbigaste. På konserten så vet man ju inte på vilken sida helikoptern ska landa på, så lägg gnomen någonstans i mitten av banan, sen är det bara att köra på, men se upp för Tanks, för de kan sabba hela slutet. När helikoptern kommer är det en bra grej att bara skita i de andra och rädda dig själv. Jag har nämligen aldrig varit med om att någon annan i teamet än mig klarat ut det.

Nu hoppas jag att du gått tillräckligt med tips och att du själv hittar och klarar ut det, för det var verkligen inte värt besväret...

Ha det bra.

Fusket har betyget 9.8 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 7 kommentarer:

GTANERD den 18/01 -10 21:46
man vet visst var helikoptern landatr men det beror på om liven är på arenan eller läktaren om dom är på läktaren är det på vänster sida om man kollar ut över läktaren

NFSfreak97 den 05/03 -10 13:54
Har inte ni märkt att Nick säger "Maybe the helicopter, maybe its made of choclate" i introt...

NFSfreak97 den 05/03 -10 13:55
Tänk om Coach fick choklad helikoptern tillslut! Vad skulle han göra med den? Äta upp den!?

NFSfreak97 den 05/03 -10 13:57
Om ni kör banan innan man kommer till kärleks tunneln kan man hitta en leksaks orm på ett bord till vänster efter man har åkt ner för rutschkanorna!!!

NFSfreak97 den 05/03 -10 13:59
Har ni inte märkt att en tank har ett sår på hjärat? Där är hans svagpunkt...

RESTLESS den 09/07 -10 16:44
lol, finns ju massa leksaksormar, elefanter och giraffer över hela nöjesfältet...

dunn den 12/09 -10 13:12
lol det är easy att döda tanks och witchs

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.