Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kameo: Elements of Power

Xbox 360
Kameo: Elements of Power
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 december 2005
  • Utvecklare
    Rare
  • Antal ägare
    118
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7

Speltest av 0023

Inskickad av 0023 den 15/03 -10 20:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en tjej som heter Kameo och hon kan förvandla sig till olika varelser. Hon vill rädda sin familj från det stora, elaka trollet. När hon är framme går något snett och hon förlorar inte bara familjen utan också dom varelserna hon kunde förvandla sig till. Då blir ens uppdrag att ta tillbacka alla varelser hon kan förvandla sig till (tio stycken tror jag) samt att rädda Kameos familj.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett riktigt roligt fantasyspel. Det mesta är rätt okej i spelet. Spelet är ganska svårt i bland vilket får en att tröttna ganska fort. Rekommenderas att man har stort tålamod och "lång stubin". Spelet är inte det roligaste spelet jag spelat, men det är roligt innan man klarat spelet. Efter det så spelar man det oftast inte så mycket igen. Men det beror ju självklart på hur man är som person och vad man tycker om spelet

Betyg till spelet
Grafik = Grafiken får en 6:a. Den är godkänd, men lite grejor gjorde mig besviken. Varelserna ser häftiga ut och det är nog det som gör att grafiken får en 6:a av mig.

Spelkänsla = Spelkänslan får endast en 4:a av mig. Spelet är ganska overkligt till och med för ett fantasyspel. Därför blir betyget bara en 4:a.

Ljud = Ljudet får en 7:a. Det får en 7:a därför att det jämfört med det andra i spelet är imponerande bra.

Hållbarhet = Hållbarheten får bara en 4:a av mig. Jag blev riktigt besviken. Man tröttnar fort och spelet är inte trovärdigt. Dock är spelet roligt.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 4