Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo: Reach

Xbox 360
Halo: Reach
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 september 2010
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  88
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.4

Speltest av Dantinio123

Inskickad av Dantinio123 den 19/10 -10 21:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Planeten Reach är mänsklighetens sista försvar gentemot deras ärkefiende Covenanten, som i flera år utan nåd attackerat om och om igen. Du tar dig an uppgiften att försvara sista hoppet för människan som spartansoldaten Noble Six. Tillsammans med de andra i Noble Team som består av:

Carter: Ledaren i gruppen, väldigt seriös och gillar assault rifle.

Jorge: Väldigt storbyggd, och dödar fiender med sin trogne machinegun.

Kat: Den smarte tjejen i gruppen, har en robotarm.

Emile: Den kaxige, shotgun galna killen, som har ristat in en döskalle på sin EVA hjälm.

Tillsammans med gänget gör du ett sista försök att rädda Reach och mänskligheten.

Det finns en Campaign i spelet som handlar om allt det jag just skrivit. Mycket genomtänkt Multiplayer läge, där du kan spela med andra människor på massa olika banor och typer av spelsorter som t ex vanlig Slayer, Oddball, Infection eller FireFight.

Sen finns det "Forge" som du själv kan gå in och göra en bana, där du kan sätta in väggar, dörrar, vapen, fordon mm. Samt ett "Theater"-läge där du kan gå in och kolla på allt du har gjort i spelen som spelat nyligen, och ta screenshots och spela in mindre filmer.

Vad jag tycker om spelet
Halo Reach är helt klart ett av världens bästa multiplayerspel. Men jag tycker att Campaignen kunde varit lite bättre gjord, t ex om man spelar på legendary och dör väldigt mycket på samma ställe som på slutet av banan Exodus, så tycker jag att de borde bli lite lättare efter ett tag, så att man klarar den någon gång. Annars blir man bara frustrerad...

Men på Campaignen, ett stort plus till banan "Long Night of Solace" som utspelar sig i rymden. Samt Forge som Bungie har utvecklat mycket sen Halo 3.

Betyg till spelet
Grafik:
Väldigt bra grafik, men man skulle alltid kunna förbättra lite
på vissa ställen. Men ja, fräcka covenant iallafall.

Spelkänsla:
I Reach lever man sig in speciellt på slutet av campaignen då det händer väldigt tråkiga saker (vill inte säga för de som inte har spelat Halo). Men online är också bra då man verkligen njuter av att spela.

Ljud:
Riktigt bra röster till spelet, en kul sak om man dödar många på en kort stund skrattar ens spartan till lite av hån. Även coolt att man kan köpa andras röster till sin egen spartan.

Hållbarhet:
Halo kan spelas i evigheter, i och med att det finns så mycket man kan spela och göra.
Man kan ju ranka i multiplayer hur mycket som helst och få nya armor "bitar" både till sin Elite och Spartan. Sen kan man ju forga en massa om man vill. Man kan samla på sig alla Achievments till Halo Reach också.

Kort sagt man tröttnar aldrig. Helt klart både köp och spelvärd.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9