Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 3

Xbox 360
Halo 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 september 2007
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  534
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.1

Speltest av NecBold

Inskickad av NecBold den 14/08 -08 16:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att du ser över afrikanska djungeln, strax efter det introduceras du till huvudkaraktären, Mastercheif/Spartan 117, och även andra karaktärer som kommer vara med under spelets gång. Du introduceras även till Covenanterna, dina fiender, i början. Spelet handlar mer eller mindre om att stoppa Covenanterna från att Aktivera Halo-ringar, för de kommer att de kommer släppa lös något som kommer förstöra galaxen. Detta är bara Campaign, ett av dom olika Modes du kan spela i detta spelet, de finns också:

Matchmaking: Det ä multiplayer, över Xbox LIVE
Custom Games: Här spelar du mot kompis och kan även bjuda in kompisar du fått när du spelat i Matchmaking.
Forge: Här kan du ändra runt objekten och lägga till nya objekt till bannor som redan finns (Man kan inte bygga alldeles egna bannor).
Theater: Tyckt att du gjort nåt bra i Multiplayer? Gjort något du vill spara? Då ska du bara gå in i Theater och spela in/fota de du vill spara.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är fantastiskt! Jag började spela det dagen det kom ut, snart ett år sen, och jag har inte slutat spela det sen dess. Storyn är väldigt bra, tycker jag, och det förtjänar att vara ett Halo spel. Det är ganska roligt i Multiplayer, när man väl klarat spelet på det svåraste är det Multiplayer man bör gå efter. Forge är också väldigt kul, där man i stort sätt kan bygga egna baser med mera.

Betyg till spelet
Grafik: Jag gav grafiken en 10, för grafiken är ganska snygg, och är fortfarande bland det bästa som finns där ute.
Spelkänsla: Väldigt bra, man måste spela spelet för att förstå.
Ljud: Ljudet är bra och högt, kanske lite för högt ibland.
Hållbarhet: Jag skaffade spelet dagen det släpptes, och va först i min stad och ha det, och jag har spelat det sen den dagen, och spelar det fortfarande.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10