Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 3

Xbox 360
Halo 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 september 2007
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  534
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.1

Speltest av Biffen_2005

Inskickad av Biffen_2005 den 31/03 -08 23:45

Handling / story / vad man gör i spelet
*Handling

Du spelar som Spartan-117 kallad Mater Chief och är en av de få spartans som finns vid liv. I detta Halo är det inte Covenanterna som är dina fiender utan så kallade brutes försöker förinta mänskligheten. De leds av en ond men kallad Truth, som är kung över brutesen. Han planerar att förstöra mänskligheten genom att aktivera en ny Halo ring. Och det innebär undergång för alla varelser som finns.

*Vapen

Det finns ett antal nya vapen i spelet också. Spartan Laser, Brute Spikes och Gravity Hammer är några av de nya vapnen. Även Assault Riflen har återvänt som vi senast såg i Halo 1. Så det finns vapen för alla smaker och är säker på att du hittar det du gillar. =)

*Banor

Det finns sammanlagt nio banor i spelet med enorma miljöer och väldetaljerade och varje uppdrag kan ta upp till 50 min vilket gör det mycket roligare att spela. Allt från öken miljöer till inomhus och djungel aktigt.

*Mulitplayer

Det går också bra att spela igenom spelet med en kompis eller möta varandra i ett antal spelägen som finns. Det finns också tillgång att köra online vilket sägs att vara bland det bästa onlineläget som finns just nu.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är det bästa Halo spelet som finns i serien. Det är ju bättre grafik, oemotståndlig musik. Bland den bästa spelmusiken som finns. Roliga vapen och banor finns det ju. Och massor av roliga fordon som man kan köra. Sen kan man ju köra med eller mot en kompis vilket göra det dubbelt så roligare att köra.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra. Väldetaljerade rustningar, miljöer och vapen. Plus mycket bra ljusättning vilket gör att det reflekterar verkligt.

Ljudet är bland det bästa. Mycket grymma ljud från fiender, musiken får en att rysa. (Så bra är den) Bra skådespeleri. Inga mesiga skådespelare, utan skådespelare med häftiga röster.

Hållbarheten. Funkar att köra ett bra tag. Gör det roligare att köra med kompisar eller så kan man köra online när man har klarat det.

Spelkänslan är bra. Det är lätt att styra gubben, inga svåra kontroller för att skjuta till exempel, att köra kan verka krångligt med det är lätt att styra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9