Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 3

Xbox 360
Halo 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 september 2007
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  534
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.1

Speltest av pantron

Inskickad av pantron den 24/03 -08 13:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo är en fantastiskt bra spelserie som utspelar sig flera hundra år framåt i tiden och handlar om att man ska stoppa de stora Halovapnen som är formade som ringar. Och dessa ringar är så stora att våran måne enkelt skulle kunna ta sig igenom dom. Skulle dessa ringar avfyras så skulle hela galaxens varelser utplånas.

Halo 3 börjar med att Spartan 117, eller Master Cheaf, kraschlandar på jorden efter att ha flytt från de zombie liknande varelserna från rymden. Han upphittas av en trupp Marinsoldater som är i krig mot en massa Brouts (en typ av utomjordingar) som har landat på jorden.

Nu ska man spela som Master Cheaf för att stoppa broutsen från att aktivera haloringarna. Döda broutsen med dina vapen och granater som du kan hitta här och där (du kan även få vapen genom att döda en fiende och ta dess vapen).

Du kan även spela med en kompis (co-up) så ni kan hjälpa varandra att klara uppdrag, eller så kan man spela mot varandra med fyra personer (Multiplayer), eller så kan man spela Live med/mot Halo 3 spelare runt hela jorden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker dom har lyckats bra med Halo 3 men jag hade större förväntningar på grafiken. I stort sett så är grafiken jättebra men dom har missat många småsaker. Det är dessutom vissa utseenden på saker som inte stämmer ihop med Halo 2, men i övrigt så är Halo 3 ett av dom bästa spelen som jag har spelat (Jag älskar musiken i spelet).

Betyg till spelet
* Grafiken väldigt bra men som sagt dom har missat lite småsaker. En 8: a.

* Spelkänslan är en av sakerna i spelat som jag älskar. Man hamnar verkligen mitt i spelet. En 10: a

*Ljuden är inget speciellt. Det är ungefär samma som på Halo 2. En 8: a.

*Hållbarheten är jätte bra. Det finns så många svårighetsgrader, så många banor och så många olika sätt att spela Live och Multiplayer på. Det tar lång tid innan man har tröttnat på spelet: En 10: a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10