Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 3

Xbox 360
Halo 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 september 2007
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    533
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Flygande föremål på Forge

Inskickat av Dils den 04/09 -09 23:50

Flygande föremål på Forge: OBS! ALLA FÖREMÅL SVÄVAR INTE! MÅNGA FALLER NER TILL MARKEN NÄR DU RÖR VID DOM, MEN KOMMER ATT ÅTERSKAPAS I LUFTEN!

Det finns två sätt att göra, ett lätt sätt, men som kanske inte alltid kommer dit du vill ha dom, och som inte fungerar på alla föremål. Jag kommer berätta om båda:

Stapla: Det här är det lättaste av de båda, och går ut på att du staplar upp en mängd föremål (till exempel crates) på en hög/rad upp i luften, till den höjd du vill ha dem. Lägg sedan dit föremålet/föremålen på toppen och vänta till hela stapeln står helt stilla (den kan skaka/vibrera ibland). När du är säker på att den står stilla tar du bort hela stapeln och föremålet du la dit ska sväva i luften.

Spara: Det här sättet är också lätt, men man kan bli tvungen att göra om det gång på gång om föremålet flyttar sig. Ta vad som helst, till exempel en crate och håll den i luften på platsen du vill ha den, UTAN ATT SLÄPPA DEN! Gå sen till menyn och spara banan. Utan att gå ur menyn ska du genast avsluta banan, utan att bry dig om att objektet faller ner till marken. När du sen startar banan är föremålet (förhoppningsvis) svävande på platsen du sparade i luften. Den tekniken fungerar bäst på banorna man har laddat ner, till exempel Foundry och Blackout.

Många av föremålen i dom första banorna kommer att falla ner från luften, men alltid återskapas där: Crate, Radio Antena och Fusion Coil.
OBS! INGA VAPEN FÖRUTOM MACHINE GUN OCH PLASMA CANNON SVÄVAR I LUFTEN. INGA FORDON HELLER! Tips: Det ser jätteskoj ut om två lag svävar i luften med kanoner och skjuter alla framför!

Men på dom nya banorna finns det fler svävande föremål: Double/Single Box, Bridge, Energy Shield, Weapon Holder och Teleportrarna.

Nu tänke jag avsluta med att berätta om några knep till att bygga riktigt bra banor:

Snabbskapande föremål: När du håller siktet över ett föremål och trycker X, kommer du till en meny. Genom att trycka X igen kommer du till en annan. Ändra nu Minimum till det högsta som går, och alla föremål av den typen kommer återskapas direkt. Tips: Sätt upp så många Fusion Coils som möjligt i luften och ändra Minimumet och det kommer regna bomber från himlen. Starta en bana med att försöka besegra varandra innan ni sprängs i bitar.

Försenande föremål: Ta siktet på det föremål du vill försena och tryck X. Ställ nu in hur lång tid den ska försenas och ändra YES till NO. Nu när du startar banan kommer föremålet vara borta, men kommer tillbaka efter tiden du angett. Tips: Bygg en bro i luften, men försena vissa delar så spelarna måste slåss om bron innan den öppnas helt.

Sammansatta föremål: Gör samma sak som när du försenar ett föremål, men du lägger dit ett eller flera föremål på samma plats som det försenade föremålet och försenar det/dom också. OBS! DU MÅSTE ALLTID VÄLJA START NEW ROUND, ANNARS BLIR FÖREMÅLET ALDRIG FÖRSENAT! När du sen startar banan kommer alla föremål vara på samma plats och antingen se jättekonstigt ut eller trycka ut varandra, beroende på om det är löst eller fast (om det faller elller svävar). Det är bra när man bygger banor och allt får inte riktigt plats. Tips: Lägg ut så många Crates du kan på samma plats och täck alla utgångar med något fast förutom uppåt. Resultatet är att alla Crates kom fara uppåt, och först bilda en pelare, sen regna ner över alla i närheten.

Fusket har betyget 7.5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Djerfan den 11/09 -09 16:35
Visste visserligen redan om detta men riktigt riktigt bra för nybörjare ! :) 10/10

halocat den 13/09 -09 09:33
om du har live,halo wars special edition eller om du ska köpa halo 3 odst borde du ha mythic map pack heroic map pack eller legendary map pack (cold storage kan man säja följer med heroic) är det enklare än det du skrev

Dils den 26/09 -09 20:52
va snackar du om?varför blir det enklare att förstå det jag skrev då?

jonte12354 den 27/12 -09 13:25
Man kan viste göra så med fordon men man får inte skjuta eller hoppa på dom. Och vapen kan man också göra så med.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.