Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Xbox 360
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  423
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.8

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 19/12 -08 18:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I Grand Theft Auto IV spelar du som Nico Bellic, en gammal krigs veteran från öst Europa som kommer till Liberty City, USA(Liberty City som denna gång anspelas på New York). Du kommer med båt och blir mött av din drygt försenade kusin Roman Bellic, som kommer och hämtar dig. Nu är det upp till dig, Vad kommer hända i Libetry City och Grand Theft Auto 4? Du kommer möta många personer som du aldrig kommer se igen. Välj nu, leva eller dö.

Grand Theft Auto IV har en rekomenderad åldergräns på 18 år, bör inte spelas av mindreåriga (trots att jag gör det).

Vad jag tycker om spelet
Grand Theft Auto IV är värkligen Game of the year, inget som har kommit ut 2008 har ens kunat matcha sig med Rockstars prisbelönta serie och senaste spelet i serien GTA, GTA IV/4.

För att prata om spelet så är det värkligen prisvärt. Grafiken är verkligen otrolig, spelkänslan är också fantastisk.

Jag tycker värkligen att detta spel är ett som bör spelas av alla. Dock så är det våldsamt, Men det är GTA! Det ska vara våldsamt, och sedan är det mycket som är roligt att göra i Liberty City, det finns allt. Fusk, multiplayer, vapen, droger och sex. Allt ett bra spel ska ha och Rockstar Games har visat att det är möjligt att göra ett sådant spel, visst spelet blev försenat dryga halvåret men spelar det nån roll? NEJ! Då hadde spelet inte varit lika bra och därför kan förseningar vara bra ibland. Men GTA IV är verkligen ett mästerverk rent sagt. Det finns så mycket att göra och utfårska! Du har 50 Achivments till din 360 att göra för 100% sedan inkluderas alla updrag, stunt jumps och vänner. Rent sagts så är GTA IV game of the year, och INGET kan slå det.

Betyg till spelet
Grafiken i GTA IV är värkligen fantastisk och det har varit en dröm och spela IV för första gången. En klar tia, visst en del buggar men inget alvarligt.

Spelkänslan är otrolig. Man fattar verkligen att det inte är lätt att vara kriminel i NY idag. Men man har också chans att välja vad som ska hända, vilket gör det hela mer verklighets troget.

Ljudet är kanon, Man hör motorljudet bra för första gången vilket jag gillar. Sedan har alla peds massa kommentarer om man stöter till dem, finns till och med peds som står och snackar med ingen ute på gatan... Helt otroligt...

Hållbarheten är stor nog att räcka till nästa GTA spel och man kan varva spelet om och om igen och inte bli trött, för du kan välja att låta en leva och få mer updrag...Kul!

Slutsats: GTA IV är det första spel på riktigt länge (och för första gången på fuska.nu) som jag ger ett spel tio av tio och det är spelet värt. Jag köpte mitt spel begagnat för femhundra spänn... Helt klart värt det.

+ Väldigt bra spel.

- Tja, jag kan inte peka ut nå minus...

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10