Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Xbox 360
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  423
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.8

Speltest av motorskate

Inskickad av motorskate den 07/12 -08 00:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Niko Bellic kommer till Amerika att glömma bort sitt mörka förflutna i Europa och få chansen att börja om i Amerika.

Men det visar sig vara allt annat än lätt att fly undan sitt öde och Niko får snabbt se vad Liberty Citys mörka sida är. Staden är en dröm för de som har råd och en mardröm för dem som inte har det. Han möter sin kusin, Roman Bellic, som inte har det så värst bra han heller. Vill du vara bland de som har det bra så kommer det att bli jobbigt för dig. Är du rädd för att smutsa ner dig så kan du åka tillbaka, och ibland undrar man om det inte hade varit bättre att stanna kvar i Europa. Till och med den amerikanska drömmen har sitt pris. Spelet är från 18 år.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett utav de bästa spelen jag någonsin spelat. När jag klarade spelet började jag nästan att gråta, så bra är det. Tänk dig ett vanligt samhälle. Tänk dig speciellt alla detaljer. Tull, internet café med e-mail, kickstart på cross och hjälm på allt på två hjul. Dejting sidor på internet, mobiltelefon som du kan ringa på när som helst. Fantastiska bilar och alla andra fordon. Det är bra att det inte bara är döda uppdrag. Du ska t ex. köra race, leverera bilar, hämta upp personer, gå på dejt m.m. Allt du kan komma på finns i spelet. Egentligen så tycker inte jag att spelet borde vara från 18 år. Det hade passat bättre med 16, men det är inte jag som bestämmer.

Betyg till spelet
Grafik: Det är faktiskt inte den bästa grafiken, men den är riktigt bra, man kan se på bilen vad man har krockat med. Människorna är också verkliga, inte alls platta eller. Hade det varit verkligare hade det varit läskigt.

Spelkänsla: Oj, oj, oj! Ibland undrar man varför man står bakom en maffia fight när man egentligen sitter i soffan framför tvn. Man känner varje skott, de man skjuter och de som missar med 1 meter!

Ljud: Jag sa att man känner varje skott, men man hör det också. Ibland när man har parkerat bilen ivägen så kollar man ut igenom fönstret för att se om någon har krockat men så kommer man ihåg att det är bilarna på spelet.

Hållbarhet: Ja som du kanske har märkt så har GTA IV fått ganska höga betyg. Inte så konstigt att det slog alla rekord i försäljning på 24 timmar. Story mode är lagom lång, vissa uppdrag måste man lägga ner tid på, andra är bara roliga att göra. Jag rekomenderar detta spel till alla som inte är rädda för blod.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10