Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Xbox 360
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  422
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.8

Speltest av IP177

Inskickad av IP177 den 13/09 -08 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Niko Bellic som kommer till Liberty City (New York) med en båt från Europa efter kriget för att starta på nytt i USA. Hans kusin Roman möter honom när han kommer dit och sen börjar hela spelet. Man börjar göra uppdrag och sånt man lite själv vill (skjuta på poliser, civilpersoner, bilar mm.).

Man gör uppdrag som man alltid har gjort i GTA spelen och sen så slits man in i en dramatisk historia mellan alla personer som man möter genom spelets gång.
Man börjar i Dukes/Broker och sen fortsätter historien genom spelets gång och man kommer så småningom till de andra delarna av staden Bohan, Algonquin och Alderney.
Om man har spelat GTA spel tidigare vet man vad man ska göra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var väldigt bra och långvarigt jag har kört om spelet runt 10 gånger nu och inte tröttnat på det.Det är helt enkelt för bra för mig.

Jag tycker det är roligt att det är en ny karaktär och sådan bra grafik. Väldigt bra gjort jag blev nästan förvånad av grafiken, den var riktigt bra. Det är också roligt att det blev New York denna gången som man fick spela i. Helt enkelt är spelet verkligen värt pengarna.

Betyg till spelet
10/10 Grafik: Ja det finns ju inget att klaga på grafiken är underbart perfekt. Jag gillar hur bra dem har gjort bilarna alla karaktärer gubbar som går omkring och min favorit strippklubbarna... Jättebra grafik.

10/10 Spelkänsla: Den är också perfekt man kommer in i spelet med en gång med den underbara grafiken. Så bra uppdrag och allt bilarna älskar jag mest man kan ju köra Race nästan när man vill.

10/10 Ljud: Ljudet är också bra jag gillar de väldigt mycket. Synd att radion inte hade Metal-musik bara... annars är det mycket bra musik.

10/10 Hållbarhet: Hållbarheten är så klart oslagbar! Det finns så mycket att göra streetrace, strippklubbar, sno bilar, hänga med kompisarna som man har i spelet! Den nya Multiplayer funktionen är mycket bra den med!

Spelet är värt pengarna.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10