Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Xbox 360
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  422
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.8

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 05/06 -08 17:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu ett lyckat spel av Rockstar. De har lyckats få ett GTA spel som slår allt. Med mycket våld, och dåligt språk, är detta spel det bästa ute nu. Men det bästa är bra grafik.

Namn: Grand Theft Auto IV
Genre: Action
Ålder: 18+

Du är karaktären Nico Bellic. Han har flyttat till Liberty City från Ryssland. Till sin kusin, Roman Bellic. Roman äger ett taxi företag. De första uppgifterna är att köra runt folk i staden. I en av de första uppgifter du gör, skall du döda en man. Med Roman som din hjälp. Sen går du vidare i spelet och gör saker för folk. Tex. dödar och andra gangster och maffia saker.

Som din karaktär har du Nico Bellic. En öst-europeisk, närmare bestämt Rysk, man som har ett ganska högt temperament. Men han är iskall och gr alltid uppgiften till slut. Han har också en kul brytning.

Din miljö i spelet är staden Liberty City. Det är en stad som liknar New York. Även New Jersey. Den är stor. Mycket större ön den var i tex. GTA 3:an.

GTA IV har ett multiplayer läge som slår allt. Du kan vara olika karaktärer och ha lika vapen. Du springer runt och dödar andra.

I GTA serien finns en massa spel. En av de tidigare spelen var GTA: San Andreas, vilken var en stor säljare. Spelet spelas än av en massa människor, fastän det släpptes 2004.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra. Dess grafik är mycket bättre än alla andra GTA spelens. Det finns en massa nytt i det här spelet. Det är ett av de bästa. Man kan tex. se mycket tydligare konturer i spelet. Och när du kör mot en stolpe, flyger du ut ur bilen. Det är mer realistiskt än de andra GTA spelen. Också all abilar är fina och nya. Uppdragen är roliga, och staden är passligt stor. Det som är bra att du kan använda GPS som säger exakt vart du skall köra. Också internet finns med i spelet. Priset ligger runt 600 för det är ganska nytt.

Betyg till spelet
Grafiken får 10. Den är så bra. Alla bilar, vapen, människor och andra ser så verkligt ut. Vägarna ser äkta ut, också husen. Vattnet är också realistiskt. Klar 10:a.

Spelkänslan får också 10. Det är så realistiskt. Du känner hur det är att vara i staden. Det finns ju vissa glitchar men ändå.

Ljudet får också 10. Man kan höra riktiga skott och billjuden är bra. Också rösterna är jätte bra gjorda. Man kan höra fåglar och vattnet så det sak ha en 10:a.

Hållbarheten är bra. Du kan spela spelet i timtal. Det finns inget bättre. En solklar 10:a

//Emppu202

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10