Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFIFA 11

Xbox 360
FIFA 11
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  30 september 2010
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  31
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9

Speltest av 19kiwi95

Inskickad av 19kiwi95 den 11/10 -10 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan spela träningsmatcher med lag ifrån 30-40 ligor som på tidigare spel i serien, men nu kan man även spela som målvakt. Man kan spela säsong och karriär som vanligt men i karriärläget kan man välja att vara tränare, spelande tränare eller spelare.

Sedan finns ju också Be a Pro, men som jag sa tidigare finns även alternativet att vara målvakt. Du kan också vara en spelare som redan finns i laget du spelar med, eller gör din egen spelare och erövra fotbollsvärlden.

Vad jag tycker om spelet
Helt klart det roligaste spelet i FIFA serien, förutom FIFA 2005 till PS2 som är min favorit av någon konstig anledning. Men det är riktigt kul att det har blivit så verkligt, morsan kom in en gång när jag spelade och frågade vilka lag jag kollade på, det är ett bevis på att det blivit riktigt verkligt.

Be a Pro har alltid varit kul och när jag såg att man kunde vara målvakten tänkte jag att det skulle bli kul, men det var en besvikelse, inte min grej. Sen lite små förändringar på karriärläget och lite här och där gör att det är bättre än förra FIFA. Man tröttnar på fifa då och då men efter ett tag kommer suget igen och då är man hetare än någonsin.

Betyg till spelet
Grafik: 10/10.
Helt grym grafik, det blir bara bättre och bättre. Undrar hur långt det ska gå, fantastiskt.

Spelkänsla: 9/10.
Bättre än tidigare men lite brister finns det fortfarande. Jag tycker att om någon blir skadad ska dom komma in med bår, sånt är riktigt roligt och det blir mer spelkänsla.

Ljud: 9/10.
Tycker dom skulle fixa mer kommentarer och lite verkligare. Annars är det inget fel på ljudet.

Hållbarhet 8/10.
Som sagt man kan tröttna på FIFA ibland och det är inte bra men ändå en 8.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9