Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFallout 3

Xbox 360
Fallout 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2008
 • Utvecklare
  Besthesda Game Studios
 • Antal ägare
  55
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.3

Speltest av ShareThePain

Inskickad av ShareThePain den 20/06 -09 17:24

Handling / story / vad man gör i spelet
År 2077 släppte Kina atombomber över USA. Innan det så byggdes valv för att folk skulle leva där innan bomberna släpptes.
Spelaren som man är föds i valv 101, där växer spelaren mer och mer, tillslut när man blir 16 år får man göra GOAT-teset, det bestämmer vilket jobb man får. När spelaren blir 19 så blir han/hon väckt av sin kompis som säger att hans/hennes far har rymt från valvet och att vakterna i valvet är ute efter honom/henne.

Vad jag tycker om spelet
Det var lite tråkigt i början men blev mycket roligare senare när man hade spelat i någon timme. Det är mycket bra byggt och så finns det nedladdningsbart material som är expansioner till spelet, det gör även spelet mycket bättre. Jag rekommenderar detta spelet till alla som läser detta testet, varmt.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är mycket bra men kunde ha varit bättre, vattnet är ganska fult men explosionerna ser mycket bra ut.
Spelkänsla: Spelkänslan får 10 poäng eftersom man känner sig verkligen som spelaren, det finns så många olika valmöjligheter.
Ljud: Ljudet får 10 poäng eftersom ljudet är det bästa jag någonsin har hört i ett spel, väldigt bra röstskådespelare, mycket bra ljud på vapen, och bra bakgrundsmusik och effekter.
Hållbarhet: Jag har lagt runt 65 timmar på detta spel. Det finns så himla mycket saker och göra så hållbarheten får också en direkt tia.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10