Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fallout 3

Xbox 360
Fallout 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2008
  • Utvecklare
    Besthesda Game Studios
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.3

Speltest av Duelmasters1

Inskickad av Duelmasters1 den 20/04 -09 23:35

Handling / story / vad man gör i spelet
2077 så släppte Kina atombomber över USA. USA förvandlades snabbt till ett ödeland.
Valv 101, där ingen någonsin kommer in och ingen någonsin lämnar, ligger i mitten av Washington, i detta valv är du född, och kommer växa upp i från barn till tonåring. När du är ett år gammal lär du dig gå, när du är tio år har du din födelsedags kalas med de andra tio-åringarna i valvet. När du är sexton år så gör du GOAT-testet, vilket avgör vad, enligt testet, ska bli ditt framtida jobb.

När du blir nitton år gammal väcker en kamrat dig och säger att din pappa har flytt från valvet. Du bestämmer dig att hitta din pappa och få reda på varför han lämnade valvet. När du själv kommer ut ur valvet så finenr du dig i en värld utför vad du kunde ana dig. Från här över får du bestämma din väg själv, klura ut mysterier i det vilda ödelandet, hitta din pappa och slåss mot dem onda.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är fantastiskt välbyggt och har en bra, men kort, handling. Du snabbt kommer ut ur valvet och efter någon timme har du hittat vad du letat efter, men det finns mer att göra än bara gå efter det du ska göra.

Med det nerladdningsbara innehållen blir spelet mycket större och roligare.

Detta är ett spel jag rekommenderar varmt för det är roligt, spelkänslan är på topp, hållbarheten är på topp, efter timmar av spelandes finns det fortfarande hemligheter och möjligheter du inte visste om.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia för att grafiken är perfekt för spelet, naturen känns så verklig och husen har skador från bomberna man lever sig verkligen in.

Spelkänslan fick en tia också för man känner sig som en del av karaktären man spelar som, man får konstruera ansiktet, förmågorna och om han är en bra eller dålig människa.

Ljudet få en tia för röstskådespelarna är fantastiska till exempel Liam Neeson, Ron Perlman, Malcolm McDowell och Karen Carbone. Ljudet på vapnen och explosionerna är fantastiska.

Hållbarheten får en tia för man kan spela flera timmar och dagar utan att tröttna, det finns så många hemligheter och 'achievments' som du kan krångla med och med nedladdningsbara innehållen blir det bara roligare.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10