Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFallout 3

Xbox 360
Fallout 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2008
 • Utvecklare
  Besthesda Game Studios
 • Antal ägare
  55
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.3

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 06/12 -08 00:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Valv 101 i Washington är den underjordiska basen där ingen går in och ingen går ut. Spelet börjar med att du föds och den första person du ser är din pappa. Han välkomnar sin son och han undrar vad han ska heta. Redan här får du vara med och bestämma. Du får välja ditt namn och hur du ska se ut och om du ska vara man eller kvinna med mera.

Efter du har gjort allt det så börjar mamman att få extrema värker och det slutar med att hon avlider. Ett år senare så är du i ditt rum och pappan sörjer fortfarande sin hustrus död. Pappan går ut ur rummet för en liten stund och redan som bebis får du börja utforska. Under denna lilla stund så får t ex. ge din figur "Abilities" ungefär som Charisma, Strength osv.

Sedan så får du se din figur växa mer och mer ända till den dagen du får reda på att din pappa har lämnat valvet. Med lite träning och lite militär erfarenhet så ger du dig ut på jakt för att hitta honom. Men när du väl kommer ut så fattar du vilken innebörd orden har: Ingen går in och INGEN går ut.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar handlingen i detta spelet oerhört mycket. Jag satt fastklistrad vid teven väldigt länge. Men sen var det en sak i spelet som gjorde mig orolig och det var att spelets action var så lam. T ex. när man ska fly från valvet så kommer två stycken poliser och ger sig på en. Det tog ungefär 5 minuter att ta död på dem med alla dessa konstiga knappar och onödiga kommandon. Det var det största problemet.

Annars så är nästan allt perfekt. Staden är enormt stor och du kan gå var som helst. Spelet är över 100 timmar långt även om du är snabb och man blir så spänd för man vet inte var som lurar bakom varje hörn.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en åtta. Inget stort fel men det jag stör mig på är att nästan alla figurer i spelet har väldigt stora drag från varandra.

Spelkänslan får en nia. Man lever sig verkligen in i spelet på grund av handlingen men det är själva spelets action som förstör allt.

Ljudet får en tia. Enormt bra röstskådespeleri med rösterna bl. a av Liam Neeson som gör ett utmärkt jobb. Ljudet är väldigt bra annars också.

Hållbarheten får en tia. Bara att spelet är över 100 timmar förklarar ju ganska mycket.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5