Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFallout 3

Xbox 360
Fallout 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2008
 • Utvecklare
  Besthesda Game Studios
 • Antal ägare
  55
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 11/04 -09 21:15

Vill du ha en "Hockey mask" med +25 AP? Tänkte väll det. Gör då så här: Starta questen vid namn Nuka-Cola Challange, questen får du av en tjej vid namn Sierra Petrovia (något i den stilen) i byn Grayditch. Du får i uppdrag att hitta och ge henne 30 st Nuka-Cola Quantum mot betalning och om du klara speech challange också ett recipe på Nuka Grenade.

Hon Säger åt dig att gå till Nuka-Cola Plant för att hitta ett pappaer med anvisningar om var denna Quantum har skickats, gå till Nuka-Cola Plant och leta rätt på liket tillhörande en viss Winger Mercier som ligger i delen kallad Office eller Offices.

På honom hittar du en "note" som heter "Finding the formula". Han har fått i uppdrag att hitta Nuka-Cola Clear Recipe och eftersom han är död så kan du ta över uppdraget. Recipet hittar du i ett kassaskåp som kräver en nyckel för att öppnas som ligger i "R&D" department vilket är samma sak som första rummet till vänster när du kommer in byggnaden från wasteland. Nyckeln får du av Mister Handy roboten Milo som finns längst ner i Factory Floor delen.
Du kan få nyckeln på 3 olika sätt, 1 klara en speech challange och sedan fråga efter nyckeln, 2 Om du har  perken robotics expert så kan du få den direkt, 3 Döda Milo och loota nyckeln :). Spring tillbaka till kassaskåpet och hämta recipet och gå sedan till Red Racer Factory som ligger Nordöst om Nuka-Cola Plant. Framför Red Racer Factory så kommer det då stå 3 figurer, en vid namn Goalie Ledoux (han har masken på sig).
Han kommer nu att fråga efter Winger och sedan efter Recipet. Du kan sälja det för 250 caps. Placera dig sedan för att på enklast möjliga sätt döda Goalie och hans kompanjoner för att sedan loota "Ledoux's Hockey Mask" från Goalie Ledoux lik.
Så du har masken med +25 AP!

Fusket har betyget 2.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.