Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead Rising

Xbox 360
Dead Rising
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 september 2006
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.8

Speltest av Styggemig

Inskickad av Styggemig den 03/10 -08 15:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Frank West som är journalist och som ska ta en titt på en stad i Colorado. Du kommer med helikopter så du inte blir stoppad av militär för de har satt blokering. Sen hoppar Frank ner på ett köpcenter och upptäcker att en kille som heter Carlito står där och kollar som han visste att Frank skulle hit. Frank funderar vad som pågår här. Carlito säger åt han att gå ner till framsidan för att se själv. När han har gått ner så upptäcker han att det var fullt av det han såg i helikoptern var vid framgångarna men de överlevande hade blokerat så de inte kunde komma in. Senare kom en gammal dam som är 70 år gammal och sökte sin hund Madonna. En tjej som Frank spanade in tänkte han gå ta och prata med. Då kommer en annan kille och säger: Hörru! Det finns ingen tid att stirra på snygga tjejer nu! Vill du bli uppäten levande av zombier? Frank blir förvirrad och frågar: Va? Sa du att det var zombier? Efter deras snack så upptäcker damen att hennes Madonna var vid zombierna. Hon älskade sin hund så mycket att hon bara var tvungen att öppna och zombierna stormar in! När de har kommit in måste du fly! Spring mot trapporna för att överleva!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar det här spelet! Jag önskade att man kunde köra flera på det och bara döda zombier... Men att man INTE behöver göra cases det är nånting jag höll på svimma av! Att man kan forsätta om man misslyckas alla Case (om någon nödvändig dör). Men den får en helt klart 10:a av mig... Jag älskar verkligen det!

Betyg till spelet
Grafiken är perfekt! Zombierna hur de ser ut, hur köpcentret ser ut med mera!

Spelkänslan som att du ser på film och samtidigt är Frank själv! Det är som att tänka att du är inne själv i det.

Ljudet är perfekt! Alla vapen har sina egna ljud och zombierna har egna ljud och människorna har egna ljud fast när man snackar när man själv går hör man de inte.. men man kan se.

Hållbarheten är som att man aldrig får nog av spelet! När du misslyckas en sak kan du ändå fortsätta! Man blir aldrig ledsen på det!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10