Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDead Rising

Xbox 360
Dead Rising
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 september 2006
 • Utvecklare
  Capcom
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.8

Speltest av Biffen_2005

Inskickad av Biffen_2005 den 03/04 -08 15:27

Handling / story / vad man gör i spelet
*Handling*
Spelet handlar Frank West som är reporter. Han åker till Willamette i Colorado för att ta reda på vad som har hänt där. Frank ta lite kort och ser då att det är något fel. Det är zombisar som har tagit över staden. Och för er som inte vet vad zombiesar är så är dom ursprungligen människor som har blivit smittade av ett virus och försöker äta upp andra människor så att dom också blir infekterade. Men Frank har åkt dit för att undersöka gallerian. Han blir avsläppt på gallerians tak och träffar två DHS agenter som heter Brad och Jessie. Dom två ska också utreda den här incindenten. Det sägs att skurken Carlito Keyes har orsakat allt det här och Frank, Brad och Jessie har nu en hel del tar reda på...

*Karaktärer
Det finns massor av personer i spelet t.ex. psychopater, överlevande människor och så klart zombiesar.
*Frank: Är huvudpersonen som är en reporter. Det är han man får spela som.
*Brad: DHS agent. Ska utreda allting tillsammans med Frank. Du får också jobba tillsammans med honom under vissa uppdrag.
*Jessie: DHS agent. Hon är Brads partner. Kommer att för det mesta ge dig uppdrag.
*Otis: Han är en gammal vaktmästare som jobbar i gallerian. Han kommer att hjälpa dig via walkie-talkie.

*Vapen
Det finns en mängd med roliga och kraftiga vapen. Du kan nästan ta upp allting som finns inne i affärerna. Allt från skjutvapen till hockeyklubba, bänkar, smycken, verktyg (vilket har de roligaste vapnen) och mycket mer.

*Miljö
Det utspelar sig i en galleria. Men det är mycket fin miljö. Ännu finare när allt är fullt av blod.
Det finns massor av affärer där du kan hitta vapen. Samt ställen där man hittar mat.

*Övrigt
För att överleva på vägen när du dödar zombiesar komma dem skada dig och du kommer då få att leta upp mat för att återställa din hälsa. Maten kan du hitta på alla möjliga ställen i spelet.

*Upplåsbart
Du kan också låsa upp vapen och kläder genom att klara vissa achievements. Dem grejorna som du låser upp kan hjälpa dig igenom spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är ett av det bästa slaktarspelen som finns. Det har bra grafik härliga galleria miljö, vilket är en klassisk zombie miljö och det är mycket roligt. Det som gör det till ett väldigt roligt spel är alla de möjligheterna att döda sina fiender på. Finns nästan alla vapen du kan tänka dig.

Betyg till spelet
Grafiken är bra på det här spelet. Välgjorda karaktärer och zombiezarna är också detaljerade. Liksom miljöerna är bra gjorda.
Ljudet är också bra. Inte bara ljudet av zombiezarna utan också när man slaktar dem och musiken är också rätt zombieaktig.
Det här spelet håller rätt så länge. Du tröttnar inte nog inte på det här. Klarar man storyn så kan man försöka att låsa upp andra vapen eller kör dem andra lägerna som finns att välja på.
Spelkänslan är rätt bra. Lätt att styra gubben förmågor att attackera fiender. Och man verkligen lever in sig i spelet.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9