Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Xbox 360
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.6

Speltest av xXTASKENXx

Inskickad av xXTASKENXx den 09/08 -10 00:33

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet finns det 3 olika spel alternativ. Campign, Special ops och multiplayer. I Campign ska du klara olika uppdrag som går ut på att döda, rädda och ta över människor, filer och platser. I början ska du klara av ett enkelt uppdrag som visar vilken nivå du ska spela på, det finns Veteran (svårast), Hardened (svårt), Regular (Normalt) och Recruit (lätt).

På Special Ops ska du klara olika uppdrag fast dessa är mindre och du kan välja mellan 3 olika svårighets grader som också ger dig olika mycket stjärnor som du ska tjäna. Svårast ger 3 st medel ger 2 och lätt 1 sen kan det va att du måste hinna uppdraget på en viss tid. Du kan även köra multiplayer här med en kompis online eller plitscreen.

Multiplayer
I multiplayer läget kan du spela mot kompisar online eller i splitscreen. Man kan även spela mot spelare runt om i världen och det går ut på att döda så många som möjligt och gå upp i level. Det finns 70 olika levlar och man får olika vapen ju högre man är i level, man kan också få emblem och titlar som man kan välja vilken man vill ha.

När man har levlat till 70 kan man prestiga som det heter. Man får då gå ner på lvl 1 igen och alla vapen försvinner, men alla titlar och emblem är kvar. När du prestigat 10 gånger så har du nått max. Man kan välja mellan massa olika banor och spel typer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett av dem bästa och välgjorda first-person spelet som idag finns på marknaden. Grafiken är väldigt bra och tiden bara rinner iväg när man spelar, man kan säkert sitta uppe 24 timmar i sträck och spela. Ljudet på vapnen känns bra och även den otroliga möjligheten att välja olika spel typer och banor. Att man kan välja att köra 3d person också är mycket bra för dem som gillar den speltypen.

Betyg till spelet
Grafiken är bra eftersom skotthål, granat splitter och gubbarna känns riktiga och ser riktiga ut också.

Spelkänslan är bra eftersom det finns så mycket att välja mellan, banor spel typer och andra saker som gör satt man kan sitta otroligt länge framför det.

Ljudet är bra då alla vapen låter olika med olika tillbehör och när man laddar om så låter det som om man laddar och inte bara några klick ljud som andra spel.

Spelet hänger bra ihop och man förstår handlingen.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9