Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBurnout Paradise

Xbox 360
Burnout Paradise
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  24 januari 2008
 • Utvecklare
  Electronic Arts, Criterion Games
 • Antal ägare
  57
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Faran

Inskickad av Faran den 06/08 -08 13:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tacklas med rivalen, driftar runt kurvan. Han rammar tillbaka och du kör nästan in i den mötande bilen. Din chans! En stark rammning på sidan av honom och han flyger in i väggen och voltar. I triumf åker du över mållinjen.

I Burnout Paradise gäller allt om att köra mellan trafiken i över 300 km/h för att vinna loppen och få bättre och bättre körkort, När du börjar spelet får du ditt körkort som tillåter dig att köra runt på gatorna och din bild på det (som blir din gamerpicture om du inte har en xbox live vision camera) och din första bil. Sedan åker du ut och repererar bilen och får din första bekantskap med allt i omgivningen... och med race såklart. när du kört några få race kommer det en bil in i Paradise City och om du gör en takedown (att du får den att krascha) så väntar den på skrotgården på att du ska hämta den. Ju längre du kommer i spelet desto fler lopp måste du köra för att en bil ska komma och köra runt. Till slut får du nästa körkort och vinner en ny bil för varje nya körkort, och för varje bil kan du köra ett burning lap gjord för just den bilen du kör just då (loppet går på tid.) Om du klarar tidloppet så får du en uppgradering på bilen som vanligtvis är grymt lackade.

I det här spelet kör du fritt och letar efter racen. När du inte kör race kan du ju såklart köra runt och hitta alla smash, billboards, super jumps etc.
Race finns vi bokstavligen alla trafikljus. 120 race sammanlagt. Och ju längre in i spelet du kommer desto svårare blir dina motståndare. För varje race du vinner får du ett "mark" på ditt körkort och hamlar ett steg närmare ett nytt kort.

Såklart så kan du köra online. Då kör du fritt och så blir det ibland race med mänskligt motstånd. Innan racet börjar visar dom dig vilka av personerna i racet som du bör akta dig för.

Miljön är både storstad och kurviga vägar utanför staden och fina berg och är rena paradiset för fartdårar.

Det finns två nya sorters lopp; Marked man och Stunt run.
I Marked man ska man åka till en speciell plats samtidigt som man blir jagad av ett par bilar som föröker vrecka en.
Där är starka bilar bäst för dom tål mest stryk.
I stunt run gäller det att få stunt poäng till exempel 4000 innan tiden tar slut. Där funkar stuntbilar bäst.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt roligt med den snabba farten och dom verkliga skadorna på bilarna. Ett av dom absolut bästa förbättringarna är att man kan köra fritt! Det är defenitivt ett av det bästa för det så när man känner för det är det bara stanna vid ett trafikljus och köra race.
Några nackdelar är att det faktiskt inte går att varken starta om eller avsluta ett lopp, så om man förlorar får man köra hela vägen tillbaka. Jobbigt. Fast det kan man strunta i och bara försöka hitta ett närliggande nytt race.
Annars är det verkligen det bästa burnout spelet någonsin.
Det finns 75 bilar men med tanke på alla uppgraderingar på bilarna så blir det som 47 bilar eftersom man typ använder uppgraderingarna mest.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är härlig för när man kraschar så flyger det delar och snygga effekter och sånt. En solklar 10.

Spelkänsla: Skadorna är verkliga och när man tar på boost så skakar rutan av farten och varenda krasch kan avnjutasmed dom snygga kameravninklarna och... tja. Perfekt spelkänla.

Ljudet är väldigt bra. Krasch ljud av vikande plåt och smällarna och motorljuden och hela rubbet. Fast vissa motorer vill jag ska låta snyggare. Annars asbra ljud.

Hållbarheten är riktigt bra. Man tröttnar inte på det i första taget.

Om du är ett riktigt fan av fart och grymma krascher med bitar flygande överallt är det här verkligen spelet för dig.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10