Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE WrestleMania 21

Xbox
WWE WrestleMania 21
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 maj 2005
  • Utvecklare
    Studio Gigante
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/07 -05 21:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Man brottas. Man kan spela som nästan alla kända "Wrestling" brottare. Man kan spela Single match,vanlig, Cage match, Man slåss i en stålbur och man vinner bara om man klättrar ut ur buren. Hell in a cell match, nästan som cage match, men här har buren tak. Man vinner som i en vanlig match, på Pinfall. Buren är cirka 2 "meter" bredare än ringen åt alla sidor. Det finns en dörr som man kan gå ut igenom. Sen kan man klättra upp på buren. Sen om man slåss i mitten på burens tak, kan man kasta sin måtståndare genom gallret. Ladder match. här hänger världsmästarbältet i ett rep ovanför ringen. Man ska hämta en stege & sätta upp den under bältet. Sen ska man klättra upp på stegen och ta bältet. Det finns många andra matcher också, men det är för många för att skriva.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett spel i världsklass! Speciellt för att det finns Tusentals grepp & attacker och sånt, Men också för att det är mycket Handling i spelet och att det finns Många Brottare att välja mellan. Det är väldigt svårt att lära sig hur man ska göra Finishing Moves som 619. Det är också bra att man kan slita fram "vapen" som brandsläckare & Baseballträn och stålstolar under ringen.

Betyg till spelet
10 i Grafik för att det näst intill ser ut som om det vore TV istället för TV-spel och att de animerade figurerna ser ut som dom verkliga Människorna. 10 i spelkänsla för att spelet är så otroligt realistiskt att man liksom lever sig in i spelet. 10 i ljud för att till exempel att när man kör karriär så är stjärnornas röster spelade av dom riktiga stjärnorna. 10 i hållbarhet för att man aldrig tröttnar på spelet. Det är så realistiskt att man fastnar vid TVn.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10