Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE WrestleMania 21

Xbox
WWE WrestleMania 21
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 maj 2005
  • Utvecklare
    Studio Gigante
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av Dmaster den 29/05 -05 11:45

Här är några sätt att göra finishing moves:

Alla brottare har två finishing moves.

För att göra den första avslutningen trycker du A+B för den andra avslutningen så håller du ner den vänstra analogen i vilken riktning som helst och då trycker du A+B.

För att göra finishing moves som F-U så måste du ha Heat-metern vara full och då trycker du på knappen för att grabba din motståndare och då trycker du A+B.

För att göra finishing moves som Peoples Elbow och 5-knuckle Shuffle så ska du ha din Heat-meter full sen ska du slå ner din motståndare och håll in B när du står vid hans armar eller ben så sen drar du motståndaren till mitteln av ringen sen ska du stå vid hans huvud och trycka A+B.

För att göra attacker som Frog Splach så ska du slå ner din motståndare se till att han/hon inte rör sig sen ska du till hörnan av ringen men klättra inte upp utan bara stå där sen ska du trycka A+B.

För att göra attacker som Spear så ska din heat vara full sen slå ner din motståndare och håll i B när du är vid händerna eller vid fötterna sen drar du han/hon till mitten av ringen sen ska du backa från motståndaren sen vänta tills motståndaren att stå på bena sen trycker du A+B.

Fusket har betyget 7.43 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.