Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











UEFA Champions League 2004-2005

Xbox
UEFA Champions League 2004-2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 februari 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/02 -06 00:53

Handling / story / vad man gör i spelet
UEFA Champions League är ett fotbollsspel där du ska köra en säsong som består av 50 matcher. Du ska försöka få din ägare att bli nöjd du måste försöka vinna champions league samtidit som du ska försöka vinna ligan du måste göra tränaren nöjd med alla transfers. Du kan också låsa upp roliga saker som bollar, osynliga väggar så att bollen aldrig åker ut, du kan göra domaren blind så att han inte lägger sig i, i matchen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att UEFA Champions League blev ett lyckat spel fast karriäre var väldigt kort och ganska enkel men annars tror jag att EA sports har lyckats med det här spelet. Det var väldigt roliga saker man kunde köra med som cricket bollar blind dommare osynliga väggar som gör att bollen aldrig åker ut.

Betyg till spelet
Spelet har väldigt bra grafik men det skiljer sig inte så mycket från andra FIFA spel. Spelets spelkänsla är ganska bra man hör hur publiken skriker när det blir mål, fast när det står vem som gjorde målet tror man att det är FIFA 94 så den får en 7:a i spelkänsla. Ljudet är srålande bra! den får en 9:a i ljud. Spelets hållbarhet vet jeg inte så mycket om eftersom jag inte haft spelet så länge, men hitills har det gått bra så den får en 7:a i hållbarhet.

//MVH Arsenal95//

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7