Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls III: Morrowind

Xbox
The Elder Scrolls III: Morrowind
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Bethseda Softworks
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av seamonster

Inskickad av seamonster den 13/04 -06 22:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Det hela börjar så här:
"De" har tagit dig från "Imperial City" utan mening till Morrowind mörkalvernas hemland. Du kommer dit i en båt. När du vaknar i båten står det en mörkalv som heter Juib. Han frågar vad ditt namn är. Ser kommer det en vakt som tar dig ut ur skeppet där får du välja ras (det finns 10 olika att välja mellan bland annat; Imperial (Människa) Kajhaiit (kattfolk), 4 olika sorters älver m.m.), klass (massa olika, du kan även skapa din egna) Sen ska du välja "Birthsign". Efter det kommer du ut i den rikitga världen. Huvud Uppdraget är att döda en "person" som heter Dugoth Ur och som bor högt uppe på ett berg kallat "Red Mountain" som har en "Ghost Fence" runt sig(Bara spöken kan komma in, ingen kan komma ut) men du kan ju såklart joina massa andra guilder som exempel: Fighter Guild, Mages och massa andra. Du har en hel värld framför dig! Förutom vid Ghost Gate. Mer vill jag inte berätta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är världens bästa Rollspel. Fast det ändå som är lite synd är att det är offline(du kan inte spela på internet) Annars är spelet jätte bra gjort. Själv har jag en gubbe i lvl 43 och jag har inte änns börjat på Huvud Uppdraget vilket betyder att man inte behöver det! Du kan göra vad du vill! Bil en stor älskad krigare eller en hatad elak tjuv som alla är rädda för.

Och det sista jag säger är: VALFRIHET!

Betyg till spelet
GRAFIK: En anning kantig, kunde har gjorts lite bättre. Men den är ändå i hög klass! 8/10

LJUD: Ljudet är strålade. Man hör allt från slag på revben, fotsteg och om någon skriker något långt ifrån!

SPELKÄNSLA: Spelkänslan är extrem. Det känns som du ör inne i spelet.

HÅLLBARHET: Jag har haft spelet nu nästan i ett år, och jag har inte änns börjat på huvud uppdraget, spelet räcker jätte länge!

/Seamonster

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10