Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Knights of the Old Republic

Xbox
Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 juli 2003
  • Utvecklare
    LucasArts, BioWare
  • Antal ägare
    253
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/08 -05 19:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att du en Scoundrel, Scout eller elitsoldat. Ombord på skeppet Endar Spire som plötsligt blir anfallen av Sith Lords på grund av att de vill tillfångata en Jedi Knight vid namn Bastila.
Du måste till bryggan där hon är. Tyvärr hinner du inte dit på grund av att hon har flytt till planeten Taris (med hjälp av en av skeppets flyktkapslar).
När du sen kämpat dig fram till rummet där kapslarna är flyr du med den sista kapseln tillsammans med Carth Onasi som är där. När ni flytt till Taris måste ni två söka efter Bastila, men måste hålla sökandet hemligt då en Sith Lord har ockuperat hela planeten och också är där. Flykt från Taris står också på schemat.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett bra rollspel med bra handling där man kan tjäna ihop egna pengar göra så mycket. Bra klass alltså bra spel.
Jag gillar dessutom att man kan vara på flera planeter och göra lite olika saker här och där. Dessutom kan man välja sida (inte i början utan senare i spelet) och kan göra både goda och onda gärningar.

Betyg till spelet
Spelet är bra eftersom grafiken är bra, spelkänslan är hög, häftiga ljudeffekter och bra hållbarhet. Vilket är anledningen till att så många gillar och har det spelet.
Nästbästa Star Wars spele jag både har och spelat. Att spelet är jättelångt höjer nöjet. Handlingen slår nästan alla rollspel, nästan oslagbart betyg av alla rollspel.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8